Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Cerro del Espino

El semàfor del Rayo Majadahonda-Nàstic

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Cerro del Espino davant el Rayo Majadahonda, corresponent a la jornada 24 de Segona A.

Palanca i Cotán
Amb la sortida dels dos debutants l’equip ha millorat, però això no ha servit ni per poder obtenir un empat. Molt hauran de córrer d’aquí a final de temporada si volen treure l’equip d’un més que possible descens a Segona B.

Fali
És inadmissible que un jugador que sembla que estigui tant implicat en la causa sigui expulsat en el partit que torna després de dos jornades sancionat. Hauria de fer una reflexió perquè no es pot deixar cada partit a l’equip amb 10 homes.

Situació crítica
Nova derrota davant d’un rival directe que complica, encara més, la salvació. La renovació de mitja plantilla durant aquesta setmana anterior no ha estat ni molt menys el revulsiu que necessitava l’equip.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here