Palanca, Cotán, Kanté i Josema ja tenen número amb el Nàstic

Els darrers fitxatges ja tenen dorsal: ningú s’atreveix amb el 10

El Nàstic ha publicat els dorsals de les últimes quatre incorporacions que van arribar a l’últim dia de mercat. Cotán, Josema, Kanté i Palanca han pogut escollir el seu dorsal que lluiran a partir del partit de demà contra el Rayo Majadahonda i fins a final de temporada.

Començant per la defensa, Josema ha decidir agafar el número tres que des de la temporada passada era propietat de Javi Jiménez. Per la seva banda, Cotán ha escollit el dorsal 18, un número poc utilitzat enguany, ja que el portava Cadamuro però pràcticament no l’ha utilitzat. Palanca ha escollit el 14, dorsal que enguany va agafar Manu del Moral. Finalment, Kanté ha escollit el número 11 que duia el primer capità del Nàstic, Manu Barreiro.

Cap dels darrers quatre fitxatges ha volgut escollir el número 10, que va quedar lliure ahir al migdia, després que Omar Perdomo fitxés per l’Ibiza, per tant, l’anomenat dorsal de crack, quedarà sense utilitzar-se.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here