Carta als nouvinguts

Després d’aquest llarg i extravagant mercat d’hivern el Nàstic ha incorporat un total d’11 jugadors nous, respecte a la plantilla d’inici de temporada. Com a conseqüència ha hagut de donar sortida a 12 futbolistes. Una autèntica bogeria. Si m’hagués de posar a valorar als nouvinguts un per un hauria d’escriure una saga més llarga que Harry Potter, així que em limitaré a dedicar-los-hi unes paraules del que espero, i que imagino que tots esperem d’ells.

Si us plau, només us demano una cosa: que us deixeu la pell en cada partit, que ho doneu tot, que us mateu per aquest escut, per aquest club, per aquesta afició. Perquè és el que necessitem ara. Uns jugadors professionals, en el sentit de que es prenguin la seva feina seriosament i no que vinguin a passejar-se pel camp, com molts dels que hi havia fins ara. Estic segur que si feu tot el que està a les vostres mans per donar la volta aquesta situació al final ho aconseguirem. Com a aficionat també crec que hem d’estar amb ells fins al final. No començar a criticar a la primera de canvi, perquè això debilita molt als jugadors i els fa entrar en un ambient de pressió que ni molt menys és positiu. Han de sentir que estem al seu costat, animant com mai. Crec que això és la base per aconseguir la permanència.

Tornant als jugadors. Us heu de convertir en els herois d’aquesta ciutat. Heu de fer que Tarragona us recordi per ser aquells que vau aconseguir salvar al pitjor Nàstic dels últims anys, no com els músics del Titanic, resignats i acceptants de que el vaixell s’enfonsa. Teniu una missió molt important i jo crec en vosaltres.

En l’últim partit, davant Las Palmas, vaig veure un Nàstic molt diferent. Segur en defensa, creatiu al mig camp, en el que la potència de Thiouné i els canvis de ritme d’aquest i de Viti fan molt fàcil passar de tres quarts de camp i arribar a l’àrea contraria. Només ens manca el gol. Pero no patiu, que si juguem tots els partits que queden com el del passat diumenge els gols acabaran arribant i farem una molt bona segona volta, espero que suficient per no baixar.

Tant de bó algú pugui fer arribar aquesta carta als jugadors. Han d’entedre que ho hem d’aconseguir. Pel Nàstic i per la seva afició. Per Tarragona i la seva gent. I sobretot, per ells mateixos. Som-hi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here