Els tarragonins viatgen a Madrid replets de cares noves

Arrenca un nou Nàstic

El Rayo Majadahonda rebrà dissabte a partir de les 18:00 hores al Gimnàstic de Tarragona en una nova oportunitat per ambdós equips de lluitar per la permanència. Els granes saltaran a la gespa de l’estadi Cerro del Espino coneixent ja el desenllaç d’un mercat de fitxatges més que mogut.

Un duel inèdit

Tarragonins i madrilenys no s’han enfrontat mai a la lliga de futbol professional més enllà del partit de la primera volta disputat al Nou Estadi, amb resultat favorable pels interessos del conjunt dirigit per Antonio Iriondo.

Plantilla confeccionada

Enrique Martín ja disposa de les eines definitives per intentar obrar novament el miracle de la salvació. El navarrès ha vist revolucionada la seva plantilla en una finestra de fitxatges històrica. Les darreres incorporacions de l’entitat no viatjaran encara amb l’equip. Qui no podrà disputar l’encontre serà el migcampista Thioune, sancionat per doble groga en el darrer encontre dels granes. Iván López, Ramiro Guerra i Sebas Coris continuen de baixa al no haver-se recuperat de les seves respectives lesions. Fali tornarà amb tota probabilitat a l’onze després de complir els dos partits de sanció. El partit servirà també per poder veure en acció a les darreres incorporacions del cub, que podrien gaudir de minuts si el tècnic grana així ho sol·licita.

D’aquesta manera un possible onze del Nàstic seria el format per Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Fabián Noguera, Mikel Villanueva, Pipa, Abraham Minero, Fali, Imanol García, Viti, Luis Suárez i Berat Sadik.

Un debutant inestable

El rival del Nàstic, el Rayo Majadahonda, està vivint una temporada d’alts i baixos. El conjunt madrileny es troba actualment en divuitena posició amb vint-i-tres punts, essent l’equip que marca la permanència. L’equip dirigit per Antonio Iriondo s’ha mostrat molt actiu en aquest mercat de fitxatges. L’exgrana Manu del Moral encapçala un equip que somia en continuar una temporada més a l’èlit del futbol estatal.

Els de Majadahonda no coneixen la victòria des del passat 18 de novembre. Des d’aquella data els madrilenys han sumat cinc derrotes i quatre empats. Davant el Nàstic però buscaran sumar els tres punts que els permeti agafar oxigen per la segona volta del campionat.

Morillas i Carlitos no podran disputar el matx al trobar-se lesionats. Enzo Zidane per sanció tampoc podrà disputar l’encontre.

Per aquest motiu els locals podrien sortir d’inici amb Basilio, Rafa, Verdés, Isaac Carcelén, Verza, Ernesto Galán, Varela, Benito Ramírez, Oscar Valentín, Aitor Rubial i Manu del Moral.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Iñaki Bikandi Garrido, del col·legi basc. Aquesta temporada ha xiulat un únic partit al Club Gimnàstic, la victòria a Almendralejo davant l’Extremadura.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...