El lateral grana sembla que està a punt de reincorporar-se al grup

El malson d’Iván López

Iván López va arribar aquest estiu al Nàstic en forma de cessió, procedent del Llevant. El lateral venia d’una greu lesió de genoll, de la qual encara no estava recuperat però ja encarava la recta final.

Un cop al 100% Gordillo no va dubtar en comptar amb ell però al cap de pocs partits va patir una recaiguda de la mateixa lesió que l’ha tingut apartat fins a dia d’avui, i encara li queda camí per recórrer.

Fa temps que el lateral grana ja s’entrena sobre el verd, al marge de l’equip perquè encara no està al 100% però sembla que el final s’apropa. Els seus entrenaments cada vegada són més exigents per acabar d’enfortir el genoll i no patir una tercera lesió consecutiva. Sembla pràcticament impossible que Iván López pugui disputar algun partit d’aquesta temporada però el lateral està treballant per a poder ajudar l’equip tarragoní el més aviat possible.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here