L’única lluita que es perd és la que s’abandona

Primera final i rasquem un puntet. Podrien haver estat zero si no és per Bernabé i Noguera o tres si la rematada de cap del mateix Noguera va entre els tres pals…en fi. Retallem un punt a la marca del descens, que ja és quelcom; sempre positius, faltaria més.

Després del partit salta la sorpresa i marxa el “capità” grana Barreiro cap a Lugo. Un altre més dels fills de Viqueira que marxa cap a Galicia. Bé…això de capità mereix una reflexió, ja que Manu Barreiro, a títol personal, crec que ha estat el capità menys representatiu del Nàstic dels darrers 30 anys. Possiblement dins del vestidor tingués cert estatus, però aquí els galons es demostren al camp i això al gallec no li hem vist, més aviat al contrari.
Encara recordo un vídeo que es va fer viral en el que ell esperonava (bé, això és un dir) a un equip de la base on la canalla, crec que per respecte, no van fotre el camp i s’aguantaven el riure davant l’arenga més adormidora que he sentit mai en un vestuari, sigui de l’esport que sigui. Quina poca sang, mare meva!

Referent als nous fitxatges que debutaven diumenge ja tenim “les torres bessones” amb Villanueva i Noguera, bon partit dels dos. Sadik un xic perdut, però com dirien, se li veuen maneres; va guanyar els salts i va obrir espais als companys. Li hem de donar una mica més de temps per assolir els mecanismes tàctics, però físicament no se’l va veure fora de forma. Tot el contrari que Barrada, que ja pot espavilar per agafar-la! Va estar més lent que una desfilada de tortugues coixes, i la seva classe i bon joc ens fan moltíssima falta, no estem ara mateix per tonteries.

Del Reus què dir: històries per a no dormir. Veurem com avança el tema però no pinta gens bé i crec que la cosa no acabarà aquí.

Propera parada Majadahonda, amb la primera petita marea grana en condicions des fa temps, que ja tocava, òndia! No cal dir res sobre els tres puntets…sí o sí, però allà ens trobarem a l’ex grana Manu del Moral, que encara és capaç de fer el partit de la seva vida, casum l’olla!

Esperem que la direcció esportiva “Arnal & Prieto association” fitxi algun jugador més, especialment al davant. Ja signo un Thioune en versió davanter. Caram com està jugant el senegalès. Llàstima l’expulsió de l’altre dia perquè està “on fire“. Tot i això recuperem a Fali. En fi, com deia el Che Guevara…”A per la victòria sempre”.

Fins el proper dimarts, una forta abraçada a tots i a totes pel vostre suport. Estic al·lucinant en coloraines amb seguidors d’Estats Units, Canada…collonsis! Moltíssimes gràcies! Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...