Els grana s’han quedat amb un jugador menys en els últims minuts i el porter ha evitat una nova derrota amb dues grans aturades

Bernabé salva a un bon Nàstic (0-0)

El Nàstic hagués pogut endur-se els tres punts si l’àrbitre no decideix expulsar a Thioune i deixar als grana amb un menys. La imatge ha estat molt bona durant els 70 minuts en què hi ha hagut igualtat de jugadors. El Nàstic ha dominat a Las Palmas durant bona part del partit, sobretot a la primera meitat, però de nou no pot endur-se els tres punts del Nou Estadi quan ha estat superior al rival. Desprès de l’expulsió, els visitants han dominat totalment el joc, però no el marcador gràcies a la gran actuació de Bernabé amb dues aturades espectaculars.

Enrique Martín ha tornat al seu sistema més característic. Amb l’arribada de Noguera, l’entrenador ha tornat al sistema de 5-3-2, amb dos carrilers que han estat Pipa i Abraham. Els dos nouvinguts han sortit de titulars, menys Barrada que ha esperat el seu moment a la banqueta. Noguera ha acompanyat a Djetei i Mikel en la defensa de tres, mentre que Sadik ha acompanyat a Luis Suárez en punta, fent la funció que fins ara ha fet Barreiro, que és la de despenjar les pilotes per crear perill. Al mig del camp tornava Viti, el jugador del filial que tant bones sensacions va deixar abans de l’arribada de Thioune.

Foto: LaLiga.es

El Nàstic ha començat generant molt de perill per la banda dreta. Pipa i Abraham estaven jugant molt avançats, llençats a l’atac en un inici que havia de ser elèctric per posar-se en el partit des del primer moment. Els grana han començat tant amunt que al minut 13 ja han tingut un primer ensurt quan Fidel ha tardat en rematar quan estava totalment sol i entre Mikel Villanueva i Bernabé Barragán han pogut aturar un xut que entrava dins.

En el primer temps s’ha repetit el que ha passat en molts partits. Els grana han tingut la pilota generant arribades, però no les acabaven de transformar en ocasions reals de gol. El primer xut amb perill l’ha fet Pipa, engaltant una pilota des de la frontal que ha marxat rebutjada. El jugador cedit per l’Espanyol B ha estat el més actiu en tota la primera meitat, encarant a Dani i generant el màxim perill per aquella banda.

Possible penal a Thioune

Quan s’ha disputat mitja hora de partit, l’àrbitre no ha considerat penal una entrada a Thioune just al punt de penal quan es plantava sol davant del porter. Havia estat una molt bona jugada de Luis Suarez, que l’havia deixat pel migcentre senegalès perquè acabés la jugada. Tan el defensa com ell es tiren per rematar, però sembla que el jugador visitant es tira abans i fa caure a Thioune. Tots el jugadors del Nàstic i l’afició han demanat penal, mentre l’àrbitre feia el senyal amb les mans de la pilota perquè el joc continues.

Foto: LaLiga.es

El final de la primera meitat ha tornat a recordar al dels primers minuts, ja que s’ha anat desdibuixant una mica amb el pas dels minuts. Han tornat a generar perill i a punt d’acabar els primers 45 minuts, Raúl Fernández s’ha hagut d’estirar per evitar que un remat d’Abraham trobés porteria. El Nàstic estava jugant un partit molt correcte contra un rival que enganya molt. No està en el seu millor moment però té jugadors de sobre per generar perill.  Els grana han estat els dominadors en la primera meitat, però un cop més no aconseguien marxar al descans per davant del marcador tot i tenir oportunitats.

A la represa tot ha continuat igual. El Nàstic dominava amb la pilota sense poder generar molt de perill, però Las Palmas tampoc aconseguia generar molt de perill a la porteria de Barragán. Un partit que s’ha jugat molt al mig del camp i amb un joc poc precís per part dels dos equips. Paco Herrera volia canviar-ho i ha posat cames fresques en l’atac. Lemos entrava per Fidel i Araujo per Maikel Mesa, qui s’ha endut una sonora xiulada de la que va ser la seva afició. Les maneres no van ser les correctes ni les adequades, per això, l’afició no li ha perdonat avui.

Luís Suárez ha tingut l’oportunitat d’obrir la llauna amb una ocasió al minut 18 de la segona, però el seu remat ha estat fluix a les mans de Raúl. La pilota li ha arribat al colombià amb una passada mil·limètrica de Thioune, però una mica escorat. Ell mateix ha anat retallant a la banda esquerra per trobar la posició perfecta per xutar.

Expulsió de Thioune i davallada grana

El Nàstic ha hagut de jugar 20 minuts amb un jugador menys per la segona targeta groga de Thioune. Una segona targeta un tant rigorosa al veure els límits que ha establert l’àrbitre durant tot el partit. El senegalès ha saltat a per un pilota amb més força del normal i el col·legiat ho ha vist necessari per deixar al Nàstic amb 10. Thioune ha dominat el mig del camp mentre ha estat sobre el terreny de joc, sobretot abans de ser expulsat amb jugades de qualitat i un xut llunya que ha sortit alt.

Els grana l’han trobat a faltar molt. Els visitants han començat a dominar amb la pilota, i l’entrada de Momo a l’altura de tres quarts de camp ha tornat boja la defensa. Entre ell, Araujo i Lemos han dominat la zona que abans ocupava Thioune i han generat ocasions de perill pel seu equip. El Nàstic només podia generar ocasions amb pilotes aturades, com el remat de Noguera que ha marxat lentament per la dreta de la porteria de Raúl.

Foto: LaLiga.es

Sant Bernabé

En el últims instants de partit ha tornat a aparèixer Bernabé Barragán. Ell és dels únics jugadors que es poden salvar d’aquest Nàstic i avui ho ha tornat a demostrar. Primer volant per treure un xut des de la frontal de Rafa Mir i just després, en el córner generat per aquesta ocasió, demostrant que és un porter de reflexos traient una mà salvadora. La pilota ha quedat morta dins l’àrea, però Noguera s’ha llençat amb tot per  desviar el remat de Momo a boca de canó. Dues ocasions que podrien haver significat la victòria de Las Palmas i que el porter andalús s’ha encarregat d’evitar.

Empat que sap a poc per la imatge donada per l’equip en tot el partit, sobretot a la primera meitat. Quan l’àrbitre ha deixat al Nàstic amb un menys, els grana s’han anat completament del partit i Las Palmas ha estat a punt de guanyar si no hagués estat per Bernabé Barragán.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic: Barragán; Pipa, Mikel, Noguera, Djetei (Salva 21′), Abraham; Thioune, Viti, Imanol; Sadik (Barreiro 62′), L. Suárez (Barrada 73′).

Las Palmas: Raul; Cala, Mantovani, Eric, Castellano; Timor, Gaby, Fidel (Lemos 54′), Mesa (Araujo 57′); Ruben Castro (Momo 67′), Rafa Mir.

Àrbitre: Milla Alvendiz Amonestats Pels locals: Viti (19′), Thioune (35′), Salva Ferrer (45′), Thioune doble groga i vermella (70′)  Pels visitants: Maikel Mesa (46′), Mantovani (60′), Araujo (90′).

Resultat: 0-0.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga1|2|3 disputat al Nou Estadi davant de 3.392 espectadors.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...