Els tarragonins afronten un matx perillós immersos en un mercat de fitxatges essencial

En construcció

La UD Las Palmas serà el pròxim rival d’un Gimnàstic de Tarragona necessitat d’una victòria que permeti a l’equip creure en la possibilitat d’obtenir una salvació que a hores d’ara sembla utòpica. Ambdós equips mesuraran les seves forces diumenge a les 20h en el matx que tancarà la jornada número 23 del campionat de lliga. 

El darrer partit, un record difícil d’oblidar

La golejada per quatre gols a zero encaixada durant el partit de la primera volta encara cou a l’entorn. Els granes, sabedors de la seva inferioritat tècnica sobre el paper tractaran d’apel•lar al factor camp per aconseguir quelcom positiu al Nou Estadi. 

El mercat d’hivern, un passatemps perillós 

L’entorn del club ha intentat durant les darreres setmanes centrar l’atenció en el que passa purament sobre el verd. Díficil tasca ja que l’equip no ha donat la talla en aquest primer tamp del campionat i els reforços semblen absolutament necessaris per a poder optar a la permanència. Tete Morente, Manu del Moral i David Rocha són les darreres baixes del club en aquest periode de fitxatges. 

Per aquest encontre Enrique Martín podrà comptar amb les últimes incorporacions a la plantilla tot i que només Fabián Noguera parteix com a favoritat per a debutar a l’onze del navarrès. Fali continua sent baixa per sanció mentres que Ramiro Guerra, Sebas Coris i Iván López tampoc disputaran l’encontre al no haber superat les seves respectives lesions. Abraham Minero tornarà a l’equip inicial en detriment de Javi Jiménez. D’aquesta manera Enrique Martín podria sortir d’inici amb Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Abraham Minero, Fabián Noguera, Mikel Villanueva, Thioune, Imanol, Pipa, Brugui, Luis Suárez i Manu Barreiro. 

Un gall d’alçada

El rival dels granes, la UD Las Palmas viatja a Tarragona amb la ferma intenció de materialitzar en el seu darrer partit davant l’Osasuna. Dotzens a la taula classificatòria i amb un partit menys, els canaris s’estan mostrant com un conjunt irregular però amb molta capacitat de generar ocasions en transicions ofensives. La mala cara mostrada per la UD Las Palmas quan actua com a visitant pot fer revifar les esperances Tarragona. L’exgrana Rubén Castro, amb nou gols és el màxim perill de l’equip insular. L’expectació pel retorn de Maikel Mesa al Nou Estadi és un alicient que podria jugar en contra de l’equip dirigit per Paco Herrera, que podria sortir d’inici amb Raúl, Curbelo, Mantovani, Cala, Castellano, Peñalba, Chaves, Iñigo, Timor, Mir i Rubén Castro. 

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Luis Milla Alvendiz, del col•legi andalús. Aquesta temporada ha xiulat un partit al Club Gimnàstic, la derrota al Nou Estadi davant el Zaragoza.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...