Com podem anar així pel món?

Porto una emprenyamenta fora de mida. Si l’altre dia parlava del “Martinismo” com a signe de fe en la salvació…mare de Déu! Com es pot fer jugar de titular a gent que té un peu fora de l’equip i dir que Suárez era el revulsiu?! “Collonsis”! Que no estem per experiments míster, que estem amb l’aigua al coll, caram! Cal posar al camp tota l’artilleria possible (encara que no fotem ni un gol a l’arc de Sant Martí) i després ja farem els canvis necessaris. Si hem de morir que sigui matant.

El dia del Córdoba vam sortir amb l’esperança de que la salvació era possible. El dia de l’Elche, tot i perdre, la imatge de l’equip jugant amb un menys no va ser dolenta. Però diumenge el que vam veure no s’aguantava per enlloc. Sort en vam tenir de Bernabé i els pals, sinó ens cau una maneta com si res.
La banda de Jiménez i Tete era la “ruta 66”; per allí entrava tot Déu, era un “pasen y vean” en tota regla. Els nous fitxatges del Tenerife li van donar un plus espectacular, i Borja Lasso i Račić van fer el que van voler. Podien haver debutat la propera jornada, òndia! Fins i tot amb això tenim mala pega.

Ara mateix els números passen per guanyar tots els partits de casa i rascar el que poguem a fora. Això, vist com ha anat la primera volta…miracles a Lourdes. O els nous fitxatges ho peten i hi ha un canvi espectacular en el joc de l’equip o pinten bastos. Sempre intento ser positiu i encara hi crec, però de vegades veus com juga l’equip i l’ànima em cau als peus i em ve el “cangueli” de veure’ns jugant a Badalones i companyia.

Hem de fer una segona volta de traca i mocador, un repte gairebé impossible. I crec que el crèdit dels impossibles ja el vam exhaurir les darreres dues temporades. Tot i això, si matemàticament és possible, ens hem d’agafar a la Segona A amb ungles i dents.
Ara sí que cada partit serà una final. Com caram hem arribat, novament després de dues temporades, a seguir cometen les mateixes errades? Sembla mentida que el Consell i la direcció esportiva no n’hagin après encara. Els que sí n’hem après som els seguidors: a patir de valent, a no defallir i a seguir tenint fe en aquest equip, tot i que no se la mereixi.

Diumenge a pel Las Palmas, cal guanyar sí o sí.
Míster! Deixi’s d’invents i anem per feina! L’afició no fallarà, tot-hi l’horari fastigós en el que es juga el partit.
Així que xatos…”espavilina” i esperem que això de “farem una segona volta espectacular” que deia amb la boca plena Javi Jiménez no sigui una segona volta de pa sucat amb oli. Que de moment primer partit i cardant pena cosa fina, noi.

Som-hi família, sento estar així d’emprenyat però n’estic segur que el meu sentiment és també el de molts de vosaltres. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!.

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...