L’altaveu de la salvació

Som de Segona. Que quedi clar. Pesi a qui li pesi. El Gimnàstic de Tarragona és actualment, i fins que les matemàtiques diguin el contrari equip de la divisió de plata del futbol estatal. Seria un error planificar a hores d’ara la temporada a la Segona Divisió B, com també seria un error endeutar-se per posteriorment acabar baixant de categoria. La categoria de bronze no disposa de gairebé recursos econòmics, i un forat a la caixa condemnaria als granes. Que el Reus serveixi d’exemple.

Això sí, si el Nàstic vol salvar la categoria ha d’espavilar ja. Elche i Tenerife són dues oportunitats desaprofitades. El partit a Alacant ens deixà a tots un gust amarg. L’àrbitre i el desencert a l’àrea rival enfonsaren als d’Enrique Martín. Que Tenerife no serveixi com a eix de mesura. Els illencs són un equip amb una capacitat econòmica impensable actualment a Tarragona. Borja Lasso i Racic són dos fitxatges a l’abast de ben pocs a la categoria.

D’altra banda crec que els deures s’estan fent decentment aquest mercat d’hivern. Tots voldríem veure cada dia fitxatges a la portada dels diaris locals. Pensem-ho. Cap jugador de Primera Divisió anirà a parar al cuer de la categoria. El cas de Pipa és l’excepció que confirma la regla. D’igual manera que cap o pocs jugadors de Segona B voldran pujar de categoria en aquest mercat sabent que el Nàstic té molts números de tornar a la divisió de bronze. Això sense tenir en compte la voluntat dels equips que es juguen quelcom de desprendre’s de futbolistes claus en els seus respectius sistemes. Només ens queden dues vies doncs: el mercat nacional de Segona, o millor dit, agafar jugadors que no han tingut minuts als seus equips o el mercat estranger. Ja sigui la primera o la segona opció, ambdues representen un gran risc. Jo personalment confio més en la segona.

La lliga espanyola és un gran altaveu per donar-se a conèixer i potser, aquest altaveu és l’única esperança que ens queda per salvar la categoria. Deu dies té la direcció esportiva per redreçar o posar tota la carn restant al foc. D’ells depèn la felicitat del Nou Estadi.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...