L’1×1 del Tenerife-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 22 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (8): Màgic. Aturades de moltíssim mèrit evitaren una golejada que hauria fet més mal encara al vestuari.

Mikel Villanueva (6): Segur. Tot i no mostrar totes les seves virtuts, la solvència defensiva exhibida per l’ex del Reus Deportiu aporta estabilitat als seus companys.

Salva Ferrer (5): Novell. Va ser el millor del Nàstic amb la pilota als peus, tot i així en el cos a cos encara pateix excessivament, fet que el priva d’un lloc en una hipotètica defensa de tres centrals.

Mohammed Djetei (4): Nerviós. Té condicions per ser un central vàlid per a la categoria, però les seves contínues indecisions amb l’esfèrica als peus i la seva manca de concentració en jugades clau a l’àrea de Bernabé fa que dubtem de la seva validesa en aquest equip.

Javi Jiménez (2): Estrambòtic. Li crema la pilota als peus. Es precipita constantment i desconnecta amb freqüència en transicions defensives. Horrible partit del “3” grana que no mostra senyals de ser un lateral digne d’aquesta categoria.

Ousseynou Thioune (5): Ascendent. El pivot del Nàstic va anar de menys a més en un encontre on no s’hi va trobar del tot còmode. La seva pressió avançada dificulta l’elaboració del joc rival. Necessita un soci urgentment.

Imanol García (4): Decepcionant. Sembla que l’espurna del navarrès s’hagi apagat. Bon treball sense pilota però els seus necessiten quelcom més.

Pipa (4): Obtús. Queda demostrat que el jugador cedit per l’Espanyol té un físic impressionant. D’altra banda aquest equip necessita un extrem que sigui capaç de desequilibrar sense espais. El “15” del Nàstic seria més vàlid com a carriler.

Tete Morente (3): Ambigu. Mal partit per un jugador que actualment es troba més fora que dins del club. La seva manca d’actitut el perjudica notablement. Tot i així els darrers minuts abans de ser substituit van ser els millors de l’andalús durant l’encontre.

Manu Barreiro (4): Trist. Quan un davanter de més de metre noranta d’alçada ha de caure a les bandes per poder entrar en joc és que quelcom no va bé a l’equip. Bon esforç que un cop més no va tenir premi.

Manu del Moral (3): Invisible. El partit del davanter del Nàstic es resumeix en un possible penal no assenyalat. No té lloc en aquest equip.

Javi Márquez (4): Intrascendent. Va voler agafar tímidament les regnes del partit. Els seus necessiten la seva qualitat. El fitxatge de Barrada li pot privar d’aquesta oportunitat.

David Rocha (5): Útil. La seva entrada al camp coincidí amb l’inici d’un Nàstic que s’estirà més. Sembla haver acceptat el seu rol de suplent.

Luis Suárez (4): Desaprofitat. La suplència del colombià privà al Nàstic amb molta probabilitat d’un millor encontre. Va sortir fred i sense trascendència a la gespa de l’estadi tinerfeny.

Enrique Martín (4): Desencertat. El navarrès s’equivocà amb la suplència de Luis Suárez. Cal que esperoni als seus per a que millorin les seves prestacions a ambdues àrees.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...