El Nàstic cau a Tenerife deixant una imatge molt pobra

No es pot embrutar més l’escut (2-0)

Trist, inofensiu, ensopit, pobre. S’acaben els adjectius negatius per definir els partits del Nàstic aquesta temporada. La visita a Tenerife davant d’un rival directe ha culminat amb una derrota que podria haver estat molt més abultada si no fos perquè l’equip local ha perdonat ocasions ben clares. Els tarragonins posen la directa a la Segona B deixant una imatge d’equip mediocre.

Enrique Martín ha variat l’onze que havia repetit en els dos darrers partits, condicionat en gran part per les sancions. Dues d’aquestes novetats han estat Tete Morente i Manu del Moral, que tornaven a una convocatòria i que han saltat d’inici.

El primer quart d’hora de partit ha servit de tanteig als dos equips, que no han generat perill en cap de les dues àrees. El Nàstic s’ha mostrat ben plantat en defensa en els compassos inicials i ha cedit la iniciativa als locals.

Foto: laliga.es

La primera ocasió de perill però l’han protagonitzat els catalans, quan al minut 14 i després d’una falta botada per Pipa la pilota s’ha passejat per davant de la porteria local. Manu del Moral no ha arribat a rematar per poc en una jugada on els tarragonins han reclamat penal per una possible estirada de samarreta sobre l’ex del Numancia.

La rèplica per part del Tenerife ha arribat tres minuts després. Bernabé amb una espectacular aturada en una rematada de cap de Jorge Sáenz ha evitat el primer de la tarda. I a la següent jugada Borja Lasso estavellava la pilota al travesser després de desfer-se del marcatge d’Imanol García, avui desaparegut com pràcticament la resta dels seus companys. El Tenerife despertava amb dues ocasions claríssimes.

Pocs minuts després, al 26, Luis Milla tornava a impactar la pilota al pal per part dels locals, després d’un bon llançament de falta directa des de la frontal. El gol local s’olorava cada cop amb més força i ha arribat al 27, després que Suso Santana avançés als locals rematant a plaer una centrada al segon pal. Merescut gol dels illencs, que portaven estona buscant-lo. El Nàstic, per la seva banda, seguia desaparegut.

Foto: laliga.es

Sense més ocasions destacables s’ha arribat al descans. Quatre minuts després de la represa Pipa s’ha plantat a la frontal de l’àrea després d’una bona conducció des del mig del camp. El jugador cedit per l’Espanyol no ha vist a Manu Barreiro, que entrava totalment sol per la banda esquerra, i ha acabat estavellant el seu xut contra el porter Dani Hernández, en la primera jugada clara de perill pels catalans.

Malgrat tot, el guió del partit ha seguit sent favorable pels illencs; Račić al 52 ha tingut a les seves botes el segon del Tenerife, després d’una centrada des de la banda dreta i en la que el seu xut ha marxat fora per ben poc, a la dreta de la porteria de Bernabé.

Foto: laliga.es

La sentència ha arribat al minut 60 per mitjà de Jorge Sáenz, després d’una bona jugada combinativa entre Račić i Borja Lasso. I només cinc minuts després Račić ha estavellat la tercera pilota al pal per part dels locals, aprofitant un refús que ha culminat amb un xut a boca de canó des de la frontal de la petita.

Enrique Martín ha buscat profunditat en atac donant entrada a Luis Suárez al 73, però el cert és que els granes no han estat capaços de reaccionar i l’equip, desfet, no ha generat perill en atac.

Amb aquesta nova derrota (la catorzena de la temporada) el Nàstic dona un pas ferm pel descens a Segona B. La salvació ja queda a 7 punts i pocs creuen en el miracle, sobretot tenint en compte les sensacions que ha deixat l’equip a les Illes Canàries.

Fitxa tècnica

Tenerife: Dani Hernández, Luis Pérez, Alberto, Héctor, Jorge Sáenz, Borja Lasso, Luis Milla, Račić (Undabarrena 89′), Suso (Coniglio 86′), Malbasic, Montañés (Naranjo 78′).

Gimnàstic: Bernabé, Salva Ferrer, Javi Jiménez, Mikel Villanueva, Djetei, Thioune (David Rocha 85′), Imanol García, Pipa, Tete Morente (Javi Márquez 56′), Manu del Moral (Luis Suárez 73′), Manu Barreiro.

Àrbitre: Varón Aceitón (comitè balear). Ha amonestat amb targeta groga a Tete Morente i Mikel Villanueva per part del Nàstic.

Gols: 1-0 Suso (28′), 2-0 Jorge Sáenz (60′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 de LaLiga1|2|3 disputat a l’estadi Heliodoro Rodríguez López davant de 11.358 espectadors.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...