Un Nàstic amb acumulació de baixes a la zona defensiva visita a un Tenerife que necessita els tres punts per allunyar-se de les places de descens

Bola 22

Enèsima final pel Gimnàstic de Tarragona. Els granes s’enfrontaran diumenge a partir de les 18h al Tenerife en un duel qualificat com a transcendental a l’entorn tarragoní. El Nàstic tindrà doncs una nova oportunitat d’ajustar encara més la zona baixa de la taula classificatòria.

Ensorrar el fortí illenc

Dels vuit darrers encontrats disputats entre els dos equips a l’estadi Heliodoro Rodríguez López, tres han significat un triomf del conjunt tarragoní. Quatre derrotes i un únic empat completen aquesta estadística. Per trobar la darrera victòria del Nàstic hem de viatjar al mes d’agost de 2015, data on l’equip llavors dirigit per Vicente Moreno s’imposà per un gol a dos als minuts finals de partit mitjançant un cop de cap de Jean Luc Assoubre.

Una defensa desconeguda

Pel matx de diumenge Enrique Martín no podrà comptar amb dos pilars fonamentals a la rereguarda. Abraham Minero i Fali, ambdós per sanció no formaran part de l’expedició que es desplaçarà a Santa Cruz de Tenerife. Javi Jiménez i Mikel Villanueva es perfilen com els seus més que probables substituts.

Ramiro Guerra, Sebas Coris i Iván López també seran baixa per lesió. Per la seva part, Josua Mejias, Dumitru Cardoso, Omar Perdomo, Liassine Cadamuro i Tete Morente no compten pel club i cauran de la convocatòria per decisió tècnica tot i aquest darrer podria viatjar finalment amb l’equip a causa de les baixes acumulades per l’equip de la capital del tarragonès.

El nou fitxatge el club, Abdel Barrada no viatjarà amb la resta dels seus nous companys al no trobar-se encara en plenes condicions físiques per a disputar amb garanties un encontre de futbol professional.

D’aquesta manera un possible onze seria el format per Bernabé Barragán, Salva Ferrer, Javi Jiménez, Mikel Villanueva, Mohammed Djetei, Thioune, Imanol García, Brugui, Pipa, Luis Suárez i Manu Barreiro.

Decepció a les Canàries

Per la seva part, l’equip dirigit per José Luis Oltra ha decepcionat en aquesta primera meitat del campionat. Amb un pressupost molt superior del que indica la classificació, els tinerfenys buscaran una victòria que els ajudi a posar una barrera amb els llocs de descens de categoria.

Dissetens i a només un punt de les places de perill compten a les seves files amb l’exgrana José Naranjo, màxim realitzador dels insulars amb quatre gols.

Amb incorporacions de nivell com les de Corniglio, Dos Santos, Racic i sobretot Borja Lasso, José Luis Oltra podria alinear d’inici un onze format per Dani Hernández, Camille, Alberto Jiménez, Jorge Sáenz, Raúl Cámara, Luis Milla, Iker Undabarrena, Suso Santana, Borja Lasso, Malibasic i José Naranjo.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Santiago Varón Aceitón, del col·legi balear. Aquesta temporada ha xiulat dos partits al Club Gimnàstic, les derrotes davant l’Albacete i el Rayo Majadahonda.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Així han titulat els mitjans l’empat davant l’Sporting

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals l’empat davant l’Sporting. Ràdio Ciutat de Tarragona: La processó continua Diari Més: Al Nou Estadi tampoc Tarragona...

Empat que val molt poc (0-0)

La pel·lícula es repeteix: una bona defensa, de les millors en els partits d’aquesta temporada, no s’ajusta amb un bon atac. La imatge torna...

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...