Com més serem més riurem

Avui ha parlat el Sr. Enrique Martín. Com és habitual, té les coses clares. Això, vulguis o no, et facilita confiar en ell. Per a que m’entengueu, a Solari no el veig amb les coses gaire clares. I escoltar a Martín et dona un plus de confiança en aquest equip. A alguna cosa ens hem d’agafar, no?

Ahir el Nàstic va fitxar a Abdel Barrada. El recordo de la seva época al Getafe, en el que va ser una peça bastant important i és quan es va fer un lloc en el panorama futbolístic. Després va passar pel Marsella i arriba procedent del Antalyaspor turc. Evidentment no està al nivell en el que estava en el seu pas per la lliga espanyola i francesa, i així ho ha remarcat el tècnic en la roda de premsa. A Tenerife no jugarà, doncs encara li queden unes setmanes de preparació. Esperem que pugui jugar al seu màxim nivell el més aviat possible, tenim una mica de pressa.

Per altra banda, Martin ha deixat anar que cinc fitxatges més no estarien malament. El que us deia. Ho té clar. Cal fer un equip pràcticament nou si volem que la segona volta sigui totalment diferent a la primera, que és el que necessitem per salvar la categoria. Si aquests fitxatges arriben, seran vuit les incorporacions que tindran gran part de responsabilitat en la “missió impossible” del Nàstic. Gran part de la épica que buscarà l’equip d’aquí a final de temporada dependrà de la qualitat dels fitxatges i de la seva adaptació. Això també pot fer que els jugadors que hem tingut fins ara es posin les piles al veure que els nouvinguts els hi treuen el lloc. I per mi ja poden vindre. Necessitem un canvi i tota nova incorporació segur que és de gran ajuda, al menys si seguim en la línia de les tres últimes, no la del mercat d’estiu.

El partit de la setmana passada era important per començar l’any amb dues victòries, davant un rival directe com era l’Elx, però la boca de Fali ens va condicionar totalment. Expulsat a l’equador de la primera part i amb 10 la resta de partit. Tot i així els granes van donar la cara i van demostrar del que són capaços. Tot i la derrota, una altra pedra al camí, la imatge va ser bona. Però s’ha acabat. No ens podem permetre més ensopegades. Si no comença la bona dinàmica ja, estem perduts.

I no ho dic jo, ho diu el míster: A Elx l’equip va competir bé, vam tenir opcions i vam estar sencers fins l’últim segon. És el camí a seguir. Ara a Tenerife hem de repetir aquestes sensacions i guanyar els tres punts“. El partit de diumenge és una nova final. Alea iacta est.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...