Al gironí se li va diagnosticar lumbàlgia

Sebas Coris enfila la recta final de la seva recuperació

L’extrem dret grana Sebas Coris ja prepara la seva tornada als terrenys de joc. El de Tossa de Mar va caure lesionat el passat 21 de desembre en el partit que el Nàstic va disputar a Son Moix davant el Mallorca i on el conjunt grana va caure per 2-0.

El gironí, a qui se li va diagnosticar lumbàlgia, ja ultima la seva recuperació i la reincorporació als entrenaments amb la resta del grup es podria produir en els propers dies, tal i com s’apunta en l’informe mèdic que el club va fer públic aquest passat dimarts. Sigui com sigui, està pràcticament descartada la presència de l’ex de Girona i Osasuna pel partit d’aquest diumenge a Tenerife.

Les lesions s’estan acarnissant amb el jugador, que ja s’ha hagut de retirar abans d’hora fins a tres ocasions en el que portem de temporada.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here