El club grana tindrà dret a ús d'aquests terrenys durant 50 anys

Llum verda a la concessió dels terrenys de la futura ciutat esportiva

A falta de la signatura oficial, el Nàstic i l’Ajuntament de Tarragona ja han tancat l’acord per a la concessió al club grana dels terrenys on s’hi haurà d’aixecar la futura ciutat esportiva, tal i com ha avançat aquest dimecres Tarragona Ràdio.

Aquests terrenys, ubicats al barri de Camp Clar de la capital tarragonina i que es van utilitzar com a aparcament durant els Jocs del Mediterrani, comptaran amb quatre camps de futbol (un d’herba natural), gimnàs i àrees d’oficines i de restauració.

Ara, la prioritat és tenir enllestit quan abans el camp d’entrenament pel primer equip. Aquesta serà la primera de diverses fases de construcció.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here