Abonat al “Martinismo”

Si us haig de ser sincer, a la prèvia del partit de diumenge tenia la sensació que seria un d’aquells partits que, o bé ens fotien la del pop amb hat-trick de Sory Kaba o donàvem la campanada i fèiem saltar la banca. Doncs ves per on, res d’això. Tot al contrari; partit de “mono de treball” i el pitjor partit de Sory Kaba que recordo. Ja veig que com a pitoniso no em guanyaria la vida.

Està clar que l’expulsió marca un abans i un després del partit. Expulsió o “autoexpulsió” com va dir el míster: força valent i no queixant-se dels àrbitres com podria haver estat el més normal. També és cert que la mateixa acció la fa qualsevol jugador top de la Liga Santander i potser la vermella hagués restat a la butxaca de l’àrbitre. En fi, ara ja no podem fer-hi res al respecte, però cal filar prim amb les protestes o de ben segur que Fali no serà el primer en anar al carrer.

En línies generals l’equip -tot-hi que amb un jugador menys- no li va perdre la cara al partit i fins i tot va tenir alguna que altra ocasió per avançar-se en el marcador, però Iván (el millor se’ns dubte de l’equip il·licità i que va fer anar de corcoll tot el partit a Abraham) no va perdonar amb un cacau al que poc va poder fer el bo de Bernabé, que cada vegada el veiem més segur a la porteria, especialment en les sortides (el seu punt més fluix). El mateix que Djetei; novament molt bon partit del camerunès, que es va consolidant com a central titular grana.

L’expulsió de Fali també va donar lloc al debut a correcuita de Mikel Villanueva, que no va desentonar. Ja pot anar apretant els ‘matxos’, que per les baixes de ben segur sortirà de titular davant el Tenerife.

Què dir de Thioune. Segon partit del senegalès “a full“. La passada que li fa a Luis Suárez deixant-lo sol davant d’Edgar Badía és de traca. S’està mostrant com un jugador valent, tècnic, que rasca quan cal…Un diamant que esperem no s’esgavelli.

Tots ara mateix estem pendents de les novetats que poden arribar, especialment a la davantera. Semblava que el fitxatge filtrat de Pandita era pel primer equip però…ep! Falsa alarma: era per La Pobla. Perdoneu l’acudit però sembla que fitxem a l’AliExpress: l’Espanyol té al ‘Panda’ (Borja Iglesias) i nosaltres al Pandita; el Barça al Luis Suárez uruguaià i nosaltres al Luis Suárez colombià.

Bromes apart, les jornades van passant i cal moure fitxa. No estem per tirar coets, som els cuers i, ja a sis punts de la salvació, si palmem a Tenerife ves que no marxem als nou punts. Així que, o espavilem als despatxos i al camp o fem oloreta a Segona B, que personalment no la vull ni en pintura. Ni projecte nou ni històries; que si una passa enrere per fer-ne dues endavant i milongues varies. Cal seguir a Segona A sigui com sigui. Mentre tinguem possibilitats, a morir per elles i els que ho vulguin regalar que baixin del vaixell. Aquí remem tots: afició, jugadors i consell per seguir a LaLiga1|2|3.

Les vibracions que darrerament dona l’equip són bones i això ens fa mantenir l’esperança de que, amb tota una segona volta per davant, el miracle és possible.

Jo segueixo abonat a la il·lusió que ens transmet el nostre míster, que ves per on està creant una nova legió de seguidors “Martinistes”.
Jo de moment m’agafo a la seva fe, perquè al ritme que anem…si no ens salva ell ho veig molt pelut. Així que “Martinismo” a sac, no queda altra.

Apa família, fins el proper dimarts, esperem que rascant quelcom a Tenerife. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Sense pressió

El Gimnàstic de Tarragona, ja pràcticament descendit rep a un Sporting de Gijón que buscarà els tres punts a Tarragona per agafar l’impuls necessari...

Hi ha ‘cas Barrada’: el club expedienta al jugador i l’aparta dels entrenaments

Les relacions entre el Nàstic i Abdelaziz Barrada no es troben en el seu millor moment. El davanter marroquí, a qui el club li...

L’Extremadura visitarà el Nou Estadi el dissabte 4 de maig

La Lliga de Futbol Professional va fer públics aquest passat dissabte els horaris de disputa de la 37ª jornada de lliga. En aquesta nova data...

L’Albacete torna a l’ascens directe, l’Sporting s’acosta al play-off i l’Extremadura assalta La Rosaleda

La jornada 34 de LaLiga1|2|3 acabaria novament amb l'Osasuna d'Arrasate com a líder de la categoria i amb l'entrada novament de l'Albacete a la...

Així han titulat els mitjans la derrota davant l’Almería

Descobreix com han titulat els mitjans de comunicació locals i nacionals la derrota davant l’Almería. Diari Més: El Nàstic fa aigües per totes bandes Tarragona Ràdio /...