El defensor de l'Elche va trepitjar el tormell del senegalès

La trepitjada de Juan Cruz a Thioune que l’àrbitre no va veure

Una acció polèmica i molt reclamada per la parròquia grana en el darrer partit del Nàstic a Elx va ser una possible agressió del jugador local Juan Cruz a Ousseynou Thioune.

Rondava el minut 55 de partit quan el jugador senegalès, molt actiu durant tot el matx, va rebre una pilota en profunditat servida amb la mà per Bernabé Barragán. El ‘5’ grana va rebre la pressió de Juan Cruz i la pilota va acabar sortint per la línia de banda, en una disputa que va acabar amb els dos jugadors a terra.

Acte seguit i en el moment d’incorporar-se, Thioune es va retòrcer de dolor. La repetició televisiva va deixar en evidència al jugador de l’Elche, que va trepitjar presumptament de manera intencionada al migcampista grana a l’alçada del tormell dret i hauria d’haver vist la vermella directa per agressió.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here