Els granes necessiten fer una segona volta amb números d'ascens

La permanència s’allunya a 6 punts i es posa cada cop més complicada

El Nàstic va deixar escapar aquest passat diumenge a Elx una oportunitat d’or per reenganxar-se a la lluita per la salvació. La derrota dels granes al Martínez Valero els fa allunyar-se dos punts més de l’objectiu principal de la temporada.

Amb la primera volta de la lliga ja finalitzada, el Nàstic queda a 6 punts del Rayo Majadahonda, l’equip que a hores d’ara marca la línia de la permanència.

La realitat és que el Nàstic ha de realitzar una segona volta amb números d’ascens. Els granes necessiten sumar, com a mínim, 34 punts per assolir la famosa xifra de 50 unitats, que asseguren virtualment la permanència. Això vol dir que els homes d’Enrique Martín necessiten obtenir 11 victòries i 1 empat en les 21 jornades restants. Tota una quimera.

Així queda la classificació de Segona després de 21 jornades disputades. | Foto: laliga.es

El Córdoba, un equip al que emmirallar-se

El conjunt andalús va patir la temporada passada una situació idèntica a la que viuen ara els tarragonins. Els de Sandoval sumaven 16 punts a la jornada 21, igual que el Lorca i el Sevilla Atlético.

La història a final de lliga va culminar amb final feliç, i malgrat que Lorca i Sevilla Atlético van acabar descendint, el Córdoba es va acabar salvant gràcies a una espectacular segona volta en la que va obtenir 35 punts i va tancar la lliga amb 51.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here