El lateral semblava que no entrava en els plans d’Enrique però s’ha guanyat un lloc com a revulsiu

La insistència de Pol Valentín

Des de principi de temporada Pol Valentín era dels pocs jugadors, sinó l’únic, que no havia disputat cap minut amb el primer equip en lliga, ni amb Gordillo ni amb Enrique Martín. Per això semblava que era un dels jugadors que abandonaria de manera segura l’entitat grana aquest hivern, en forma de cessió o de fitxatge, però semblava clar que Valentín no acabaria la temporada al Nàstic.

Però el lateral va decidir seguir treballant sense fer soroll, sense demanar minuts, i a base d’esforç s’ha anat guanyant un forat en les convocatòries d’Enrique Martín i comença a gaudir de minuts. Martín ha vist en Pol Valentín un bon revulsiu, donada la seva gran velocitat i desequilibri que pot fer més mal al rival quan aquests estan cansats.

Valentín va començar a exercir de revulsiu fa quatre jornades, contra l’Extremadura, partit que va acabar amb victòria grana gràcies a un gol de Luis Suárez. En aquell partit va entrar al minut 86’, quatre minuts més l’afegit, poc temps per demostrar quelcom. A la següent jornada, contra el Mallorca els grana van perdre dos a zero i Pol Valentín va sortir al minut 70’ amb més temps que l’última vegada i va protagonitzar alguna jugada en atac però que no va anar més enllà.

El tercer partit que va disputar Valentín va ser contra el Córdoba on va sortir al minut 82’ i va tenir temps de provocar un penal, que l’àrbitre no va assenyalar, però que les imatges demostren que sí s’hauria d’haver xiulat. Una jugada que reforça l’ús de Valentín per a les segones meitats. Finalment, en el partit d’aquest passat diumenge contra l’Elche, el lateral grana va tornar ha gaudir de minuts, en aquesta ocasió va sortir al minut 65’, sis minuts després que l’Elche s’avancés en el marcador però Valentín no va poder fer gaire cosa amb un equip que comptava amb un jugador menys.

De ben segur que Valentín voldria jugar tots els partits de titular però de moment està aconseguint que el tècnic compti amb ell cada partit, convertint-se en un jugador fixe per entrar des de la banqueta, això sí, en posició més ofensives, per davant del lateral, que porta nom, Salva Ferrer.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...