El Nàstic tindrà la possibilitat de retallar distàncies amb la permanència davant un rival directe.

Trencar la mala ratxa

El Gimnàstic de Tarragona visita l’estadi Martínez Valero en el duel que tancarà la jornada número 21 del campionat de Lliga. Els granes viatgen a Alacant per disputar un partit de vital importància pel conjunt tarragoní.

Un estadi maleït

El Nàstic no ho tindrà fàcil i és que l’estadística juga en contra dels seus interessos. Dels 18 partits disputats al feu alicantí el conjunt grana només ha pogut sumar cinc empats. Tretze derrotes completen un balanç absolutament nefast pels de Tarragona. El darrer precedent entre ambdós equips es saldà amb empat a quatre la temporada 2016-2017.

Una nova final

Durant la darrera roda de premsa abans de viatjar a la Comunitat Valenciana, l’entrenador de la primera plantilla, Enrique Martín qualificava de “final” el partit que jugaran els seus. Una victòria donaria ales als de la Budallera, mentre que una derrota davant un rival directe com és l’Elche, posaria les coses encara més difícils si es vol somiar amb la permanència.

Per aquest encontre Enrique Martín no podrà comptar amb Ramiro Guerra, Iván López i Sebas Coris, tots trets lesionats. Dumitru Cardoso, Omar Perdomo, Josua Mejías, Tete Morente, Liassine Cadamuro i Manu Del Moral continuen a la rampa de sortida i no han viatjat amb la resta dels seus companys. El canterà Viti també ha caigut de la llista i no podrà disputar el matx. El nou fitxatge de l’entitat, Mikel Villanueva, si que ha entrat a la convocatòria de divuit tot i que la seva titularitat no està garantitzada.

Per aquest motiu Enrique Martín repetirà amb tota probabilitat l’onze que va vèncer davant el Córdoba, que seria el format per Bernabé Barragan, Salva Ferrer, Abraham Minero, Mohammed Djetei, Fali, Thioune, Pipa, Javi Jiménez, Imanol García, Luis Suárez i Manu Barreiro.

L’Elche, en mala raxta

El rival del Nàstic, l’Elche CF no guanya al Martínez Valero des del 28 d’octubre de 2018, data on s’imposà per dos gols a zero al Real Zaragoza. L’entrenador il·licità Pacheta, no podrà alinear a Lozano i a Villar, ambdós sancionats.

El senegalès Kaba amb vuit dianes és l’home més perillós del quadre local. Edgar Badia podria ser la gran novetat a l’onze de Pacheta. L’exporter del Reus podria ser titular després d’haver-se incorporat a la disciplina blanc i verda a causa dels problemes financers del Reus Deportiu.

Així doncs Pacheta podria alinear d’inici a Edgar Badia, Gonzalo Verdú, Dani Calvo, Fran Verdú, Tekio, Manuel Sánchez, Iván Sánchez, Nacho Gil, Javi Flores, Benja i Sory Kaba.

L’àrbitre de l’encontre serà el senyor Javier Iglesias Villanueva del col·legi gallec. Aquesta temporada ha xiulat un encontre al Club Gimnàstic, el de la victòria al Nou Estadi per la mínima davant l’Osasuna.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...