Alacantins i tarragonins s'enfronten aquest diumenge a partir de les 20h

Mikel Villanueva s’estrena en una convocatòria i viatja a Elx

Enrique Martín ha fet pública aquest dissabte al matí la llista de 18 jugadors que conformen la convocatòria per viatjar a Elx, on el Nàstic s’enfrontarà al conjunt il·licità aquest diumenge a partir de les 20h.

La principal novetat en aquesta llista és Mikel Villanueva, jugador que aquesta setmana ha tancat la seva incorporació al conjunt grana en forma de cedit, procedent del Málaga després de desvincular-se del Reus Deportiu.

Per contra, Viti i Manu del Moral es queden a Tarragona per decisió tècnica, juntament amb els lesionats Sebas Coris, Iván López i Ramiro Guerra.

D’aquesta manera, la convocatòria està conformada per Isaac Becerra, Bernabé, Javi Jiménez, Fali, Pipa, Mikel Villanueva, Abraham, Pol Valentín, Djetei, Salva Ferrer, Thioune, Javi Márquez, Imanol García, David Rocha, Roger Brugué, Uche, Manu Barreiro i Luis Suárez.

Convocatòria pel partit a Elx. | Foto: Gimnàstic de Tarragona

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here