El tècnic és conscient que cada diumenge el Nàstic disputarà una final i vol que els seus jugadors estiguin capacitats per assumir la realitat

Enrique Martín: “Ens juguem la categoria i hem d’anar amb aquesta mentalitat cada partit”

Enrique Martín ha analitzat el proper partit dels tarragonins, que tindrà lloc diumenge a les vuit del vespre al Martínez Valero contra l’Elche.

El tècnic grana ha parlat de finals cada diumenge i que fins el dia 31 tothom té temps de marxar, com ha fet Albentosa en les darreres hores.

L’entrenador vol un equip compromès i no vol que els seus jugadors es despistin amb el mercat de fitxatges.

La setmana després de la victòria: “Quan guanyes lògicament l’estat emocional és diferent però això és una carrera de fons i cada setmana toquen coses diferents. Hem treballat bé sent conscient que el diumenge tenim una altra final i l’hem de tirar endavant”.

La marxa d’Albentosa: “Doncs clar que és un dels futbolistes als qui hem referia que qui volgués marxar ho fes. Qui no estigui per la causa pot marxar perfectament. Ara se n’ha anat Raúl, que li vagi bé i ja és història. M’ho van comunicar ahir a la nit i vaig pensar que teníem lloc per a un altre jugador. El més important és que els que estiguin, estiguin convençuts”.

Mikel Villanueva: “És igual, jo no em torno boig per cap futbolista. Ha vingut ell que jugava al Reus, el conec del Málaga i del Cádiz i s’ho haurà de guanyar com la resta de company, ni li dono importància a les arribades ni a les sortides”.

Queden jugadors que no estan per la causa?: “Això ho hauríem de preguntar-ho a ells, jo estic per la causa i el que vulgui pujar al carro ho fa i el que no ja sap que ha de fer. Té fins el dia 31 per a moure’s, fins aquell dia seré flexible, però a partir del 31 ningú tindrà cap excusa per no deixar-ho tot”.

Seria injust que jugui Villanueva?: “Vosaltres em coneixeu? Penseu que posaré a Villanueva el diumenge? Està clar. A mi m’és igual qui vingui, hi haurà gent que vingui que jugui i d’altres que no, perquè els que estan aquí estan creixent, per tant jugarà qui ho mereixi no el que arribi ara, a no ser que ho posi al contracte. Hi haurà dies que haurem de tirar de Mikel perquè la lliga és molt llarga però de moment haurà d’esperar, ho tinc claríssim”.

Hi ha alguna petició de jugador?: “El que passa que estem en una situació una mica fotuda per a que el jugador que un vulgui desitjar té històries superiors i és molt complicat però no em desgasto molt en això perquè és una funció de la direcció esportiva”.

Les finals: “Ja vam començar el cap de setmana passat i ara tot seran finals. Anem a treure’ns la careta, perquè si perdem sí que passa algo. Hem guanyat i ara anem a pel segon perquè el necessitem guanyar-lo. Cada diumenge és una final i qui no estigui capacitat per suportar aquesta exigència doncs no jugarà”.

La falta de gol: “No em preocupa perquè sé que ho faran i en la insistència està el premi. El que sí és interessant és que nosaltres els seguim alimentant com fèiem l’altre dia. Tinc confiança en què aquesta gent trobi el camí del gol però nosaltres hem d’ajudar-los cada partit per a que després no diguin que no han tingut ni una. El diumenge passat no sé si van tenir trenta centrades a l’àrea, vam tenir moltes arribades, no vam encertar, els contraris també tenen dret a contrarestar però en la insistència està el premi i així ho farem”.

Les baixes: “Hi ha jugadors amb molèsties com Pipa, Víctor, Salva però son cargues habituals perquè el ritme d’entrenament és intens, a més dels partits que no és el mateix jugar a la Pobla que aquí i tot això passa factura. Jo espero que estiguin en bona disposició”.

Continuïtat a l’onze: “Sí, perquè he de canviar. Bé o no, no ho sé”.

El sistema: “El més bonic és que ha funcionat amb tot però ara l’equip està més o menys bé i crec que un entrenador el que ha de fer és molestar el menys possible quan les coses van bé. Podem fer alguna variació però seguirem en aquesta línia”.

Villanueva de central o lateral: “Central. Pot jugar de lateral en una emergència però el seu lloc natural és central. Té una bona sortida de pilota però el conec i ha de millorar moltes coses, m’ha de comprar alguns additius que li vull vendre per a que sigui un futbolista més complet”.

Interessa que els jugadors marxin ràpid?: “Tots són bons nois. Quan parlem d’això, no parlem de mal ambient sino de l’ambient mercantil, que a nivell d’agents hi ha moltes trucades i és tot això el que despista però fins a dia d’avui no tinc cap queixa de ningú, ho comento per a que no s’adormin”.

Salva Ferrer: “Per a que jo compti amb Salva no cal que tingui fitxa professional. A mi m’és igual si té fitxa del primer equip o no. Tal i com està serà tant titular com si li vols posar 1 milió d’euros de salari”.

El rival: “Les estadístiques estan per a trencar-les. L’Elche està fent una temporada interessant, té un bon bloc però nosaltres pràcticament ens juguem la categoria i hem d’anar amb aquesta mentalitat. Nosaltres no podem mirar quin és el proper rival, hem d’anar a competir cada partit”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...