Assegura que l'equip arriba en bon moment a un tram decisiu de la temporada

Bernabé: “Ja no serveix només competir bé, necessitem resultats”

El porter del Nàstic Bernabé Barragán va atendre aquest passat dimecres als mitjans de comunicació en zona mixta un cop acabat l’entrenament matinal.

L’andalús es mostra optimista de cara a la visita a Elx i assegura que l’equip ha entrat en una bona dinàmica.

Victòria i motius per a l’esperança: “La victòria d’aquest diumenge ens va donar, a banda dels 3 punts, una moral molt important per encarar el partit que ve”.

L’equip està creixent i assimilant el que demana el míster?: “L’equip està en una dinàmica bona. A principi de temporada estàvem tant malament que hi ha gent que és bastant dissident i creu que amb el poc que hem fet les sensacions són molt diferents. Estem treballant i entrenant molt bé. En els quatre o cinc darrers partits, malgrat haver tingut alguns mals resultats, hem competit bé i dels darrers tres hem tret dues victòries. És la tònica que hem de tindre: competir i treure bons resultats”.

És aquest el moment més important de la temporada?: “L’equip té clar que s’ha d’anar partit a partit. Hem de competir cada diumenge per intentar sumar els tres punts. Ja no serveix només competir bé, necessitem resultats”.

Perquè l’equip no ha guanyat dos partits consecutius?: “Ens ha faltat fortalesa mental i força com a grup. No hem aconseguit enllaçar dos partits competint al 100% però aquest diumenge tenim l’oportunitat”.

Quin missatge llança Enrique Martín als altres jugadors fent debutar als fitxatges només arribar?: “Crec que el missatge és que no hi ha ningú imprescindible a l’equip. Tots estem per sumar i tots som importants. En el moment que ell cregui que algun company estigui apte per competir entrarà a l’onze. És un entrenador que amb ell els futbolistes sentim que no hi ha titulars ni suplents. Tots estem preparats”.

De les d’Extremadura i Córdoba, amb quina aturada es queda?: “Em quedo amb els tres punts que ens han pogut donar les actuacions que he fet. Tant de bo en vinguin més”.

L’equip menys golejador es pot salvar?: “El fet que en aquests últims partits estiguem encaixant menys gols és treball de tot l’equip. Els onze que estan sobre del camp estan competint per defensar. Era un dels handicaps que teníem abans. Ens costa una mica fer gol. Partint d’aquesta fortalesa que tenim ara podem estar més centrats en crear ocasions. Ens falta aquesta espurna a l’hora de fer gol, però estem treballant en això i estic segur que quan els davanters enllacin dos gols sortirem d’aquests mals números”.

Cinc finals contra rivals directes en les properes setmanes: “Cal ser realista, estem últims per mèrits propis però aquestes cinc properes jornades arriben en un bon moment. L’equip està ben armat i competeix bé. Sabem al que juguem i el futbol que podem oferir. Ho afrontem amb la màxima il·lusió i seguretat”.

És necessari encadenar una ratxa per no despenjar-se gaire?: “Estem últims i el fet de sumar de 3 en 3 cada diumenge a dia d’avui és fonamental. Tampoc podem centrar-nos en haver de sumar de 3 en 3. Hem de competir bé i mantenir la bona dinàmica dels darrers partits. Els resultats arribaran”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...