L'Atlético de Madrid, el Sevilla o l'Espanyol, entre d'altres, estarien interessats en fitxar-lo

Salva Ferrer desperta interès a Primera Divisió

L’excel·lent debut de Salva Ferrer amb el Nàstic no està passant desaparcebut. El jove jugador de La Pobla de Mafumet ja ha despertat l’interès d’alguns equips de Primera Divisió, tal i com avança el diari As en l’edició de dimecres.

El defensa format a les categories inferiors del Martorell, que va debutar amb el conjunt grana en lliga el passat 7 d’octubre al Ramón de Carranza i on el Nàstic va caure per 1-0, s’ha guanyat un lloc fixe a l’onze inicial des de les darreres cinc jornades, jugant els 90 minuts en tots els encontres.

Segons avança el rotatiu madrileny, Salva estaria en el punt de mira d’equips com l’Atlético de Madrid, el Sevilla, el Betis, l’Espanyol o l’Alavés.

Cal tenir en compte que el ’33’ del Nàstic té contracte fins al 30 de juny d’aquest 2019 amb La Pobla de Mafumet.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here