És el darrer nom que sona per reforçar el Nàstic en el mercat d’hivern

Qui és Berat Sadik?

Berat Sadik, nascut a Escòpia, és un atacant de 32 anys internacional amb Finlàndia i que també té nacionalitat de Macedònia. Sadik ha estat el darrer nom en sonar per reforçar el Nàstic en aquest mercat d’hivern.

Sadik ha jugat a la primera divisió de Finlàndia, Veikkausliiga, on ha anotat un total de 38 gols en els 103 partits que ha disputat en els diferents equips pels quals ha passat en aquesta categoria. Va començar en aquesta lliga el 2005 on només va jugar cinc partits, tots des de la banqueta, sumant un total de 37 minuts i zero gols. La temporada següent , encara amb el Kuopion Palloseura va jugar 1.169 minuts repartits en 21 partits i només va aconseguir sumar 3 dianes.  Després va fitxar pel Lahti, de la mateixa lliga, on en tres temporades va jugar 33 partits i va anotar 15 gols.

Al 2011 va fitxar pel Helsinki on en dues temporades va jugar 39 partits i va anotar 20 gols. Des del 2012 fins al 2015 va militar al FC Thun de la Super League, la primera divisió de Suïssa, on va sumar 23 dianes en els 100 partits que va disputar. D’aquí va anar a parar a la Premier Liga, a Rússia, on va 17 partits en dues temporades no va anotar cap gol.

La temporada 2017/2018 va fitxar pel Doxa Katopikas, de la primera divisió de Xipre, on realment està tenint les millors xifres golejadores. Aquesta és la segona temporada que milita en aquest club i suma 12 gols en 11 partits, en total 21 gols en els 31 partits que ha disputat en lliga en aquestes dues temporades. Enguany, ja ha superat el nombre de gols que va anotar la campanya passada havent disputat nou partits menys respecte l’any anterior.

Per tant, sembla que Sadik és com els bons vins, com més vell més bo o, almenys, així ho esta demostrant a Xipre. Si es fa oficial el seu fitxatge pel Nàstic caldrà veure si realment millora la davantera actual, un repte que tampoc és gaire complicat.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here