És el darrer nom que sona per reforçar el Nàstic en el mercat d’hivern

Qui és Berat Sadik?

Berat Sadik, nascut a Escòpia, és un atacant de 32 anys internacional amb Finlàndia i que també té nacionalitat de Macedònia. Sadik ha estat el darrer nom en sonar per reforçar el Nàstic en aquest mercat d’hivern.

Sadik ha jugat a la primera divisió de Finlàndia, Veikkausliiga, on ha anotat un total de 38 gols en els 103 partits que ha disputat en els diferents equips pels quals ha passat en aquesta categoria. Va començar en aquesta lliga el 2005 on només va jugar cinc partits, tots des de la banqueta, sumant un total de 37 minuts i zero gols. La temporada següent , encara amb el Kuopion Palloseura va jugar 1.169 minuts repartits en 21 partits i només va aconseguir sumar 3 dianes.  Després va fitxar pel Lahti, de la mateixa lliga, on en tres temporades va jugar 33 partits i va anotar 15 gols.

Al 2011 va fitxar pel Helsinki on en dues temporades va jugar 39 partits i va anotar 20 gols. Des del 2012 fins al 2015 va militar al FC Thun de la Super League, la primera divisió de Suïssa, on va sumar 23 dianes en els 100 partits que va disputar. D’aquí va anar a parar a la Premier Liga, a Rússia, on va 17 partits en dues temporades no va anotar cap gol.

La temporada 2017/2018 va fitxar pel Doxa Katopikas, de la primera divisió de Xipre, on realment està tenint les millors xifres golejadores. Aquesta és la segona temporada que milita en aquest club i suma 12 gols en 11 partits, en total 21 gols en els 31 partits que ha disputat en lliga en aquestes dues temporades. Enguany, ja ha superat el nombre de gols que va anotar la campanya passada havent disputat nou partits menys respecte l’any anterior.

Per tant, sembla que Sadik és com els bons vins, com més vell més bo o, almenys, així ho esta demostrant a Xipre. Si es fa oficial el seu fitxatge pel Nàstic caldrà veure si realment millora la davantera actual, un repte que tampoc és gaire complicat.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...