El darrer fitxatge grana ha parlat del seu debut en una entrevista feta pel propi Nàstic

Pipa: “Necessitava sentir el recolzament de l’afició”

Gonzalo Ávila ‘Pipa’ ha estat el darrer fitxatge en aterrar a Can Nàstic procedent de l’Espanyol. El jove jugador, de només 20 anys, ha arribat a Tarragona després de no poder competir en cap partit de la primera volta a Primera Divisió amb l’Espanyol, equip amb qui entrenava però no jugava ni lliga ni Copa del Rei.

És per això, que Pipa ha valorat molt positivament el seu debut amb el Nàstic i en el futbol professional. “Em vaig sentir molt feliç, molt alegre, perquè debutar davant la teva afició i que al primer dia ja t’ovacioni així s’agraeix molt, t’ajuda”, explica Pipa en una entrevista feta pel Nàstic, i afegeix “necessitava sentir el recolzament de l’afició després d’estar des de pretemporada sense competir”.

Tenia moltes ganes i il·lusió de jugar. Crec que el primer partit no podia anar millor perquè vaig debutar davant la nostra afició i vam aconseguir guanyar”, argumenta Pipa, que està segur que la situació del Nàstic millorarà: “Som un gran equip i no mereixem estar en aquest lloc. Sortirem d’aquesta situació el més aviat possible perquè tots remem en el mateix sentit”, argumenta el jugador.

Pipa també ha agraït el suport que ha rebut dins del vestuari des del primer dia on s’ha sentit molt “còmode” i l’han ajudat molt en els quatre dies que porta a Tarragona.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here