No passa res!

Geni i figura. Enrique Martín tancava amb l’expressió “No passa res!” la qüestió sobre la possible marxa d’algun jugador. Si no n’hi ha un, en posarem un altre que tingui iguals o més ganes de jugar. Tema tancat. Aquesta és la seva filosofia, i quan algú està trepitjant fang a l’última posició de la taula classificatòria és la millor opció, trobar solucions, però com diu ell, sense pensar massa.

No passa res, perquè si marxa “la troupe” de la gomina, en vindran altres de millors; de fet ja han arribat. Els nous sumen, Thioune, Pipa i Imanol milloren amb escreix el que teníem, i si n’arriben d’altres segur que també ho faran. De fet, no costarà massa. M’agradaria fer menció especial a Thioune; esperem que no sigui flor d’un dia, però va fer un gran partit. Veient-lo a l’entrenament de dissabte ja em va agradar, però el meu dubte era si seria capaç de portar a bon terme el seu estil de joc fora d’un entrenament, amb més pressió, més velocitat, amb rivals necessitats, etc…Ho va fer amb escreix. Crec que pot ser un dels puntals de la salvació.

No passa res, perquè el Nàstic i els nastiquers sabem conviure amb situacions difícils, i malgrat ser normals crítiques i cert nerviosisme, mantenim les formes, cosa que ajuda a revertir les situacions per posar-hi remei. Veurem si la resta d’equips a mesura que vagin caient al pou saben mantenir també la calma.

No passa res, perquè tenim un entrenador valent, que amb les seves decisions, optimisme i treball, va dotant poc a poc l’equip i les ments dels jugadors de certa consistència fins ara inèdita. Un entrenador que ha donat confiança en les situacions difícils on a un altre míster li hagués perillat el cap. La seva experiència i la nostra fe amb ell, han fet que no dubtem de la seva tasca, donant així tranquil·litat a l’equip en el dia a dia. Comencem a veure ja aquell equip treballat tant necessari a LaLiga1|2|3.

No passa res, perquè els xavals de la Pobla estan sempre preparats per rendir al màxim al lloc d’aquells que tenen “molèsties” (Del Moral, clar exemple en l’entrenament de dissabte), aquells que s’esborren mentalment dels partits (“la troupe” de la gomina), aquells que cobren un dineral i no foten brot (a quants euros surt cada gol d’Uche?), etc… Els nois estaran sempre preparats per jugar allà on faci falta i al seu màxim nivell.

No passa res, perquè econòmicament som forts gràcies al gran treball del Consell, som l’antítesi del Reus i Córdoba (els jugadors del Córdoba també fa dos mesos que no cobren). Aquests equips perillen tant esportiva com econòmicament. Un descens a Segona B no seria tant traumàtic com en anteriors etapes per nosaltres.

No passa res, perquè malgrat la delicada situació l’optimisme comença a treure el cap, no serà fàcil, de fet, encara em costa creure en la salvació, hem de fer una segona volta d’equip gran, però és que som molt grans, perquè malgrat patir el que patim seguim animant l’equip, malgrat les dificultats sempre aconseguim el nostre objectiu. Em venen al cap UCAM i Cultural, perquè no repetir-ho? Depèn de nosaltres tornar a fer-ho realitat. Estiguem tranquils, passi el que passi, no passa res! Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...