A les 12 del migdia han realitzat una aturada de cinc minuts

Els treballadors del club se solidaritzen amb el Reus

L’activitat a les oficines de la Budallera s’ha aturat aquest dimarts al migdia. Els treballadors del Nàstic han realitzat una aturada de cinc minuts per solidaritzar-se amb el personal del CF Reus Deportiu, que en les darreres setmanes està travessant un dels moments més crítics de la seva història amb impagaments tant a jugadors com a treballadors.

Aquests greus problemes econòmics podrien obligar a la Lliga de Futbol Professional a fer fora de la competició al conjunt del Baix Camp.

Malgrat que la situació en els últims dies ha millorat lleugerament, la Societat Anònima Esportiva capitanejada per Joan Oliver només ha pogut pagar les nòmines de jugadors amb fitxa professional pertinents als mesos de setembre, octubre i novembre.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here