La bona imatge que l'equip va deixar contra el Córdoba ha fet retornar la confiança als aficionats

El moment ideal per començar la remuntada

El Nàstic va complir amb nota el primer “match-ball” que se li va presentar aquest passat diumenge amb la visita del Córdoba al Nou Estadi.

El conjunt d’Enrique Martín podria haver quedat molt tocat en cas de derrota, cosa que finalment no es va produïr. El bon joc i la intensitat oferta pels granes en aquest darrer partit han fet revifar l’optimisme als socis i aficionats.

I és que aquest proper diumenge a partir de les 20h els tarragonins tenen una oportunitat d’or d’aconseguir la segona victòria consecutiva -fet que aquesta temporada encara no s’ha produït- al Martínez Valero davant d’un altre rival directe com ho és l’Elche.

El moment sembla idoni; els alacantins no saben el que és guanyar a casa des del passat 28 d’octubre, quan van superar per 2-0 al Zaragoza. Des d’aquest moment i com a locals només han estat capaços d’empatar tres partits i de veure com l’Albacete s’enduïa la victòria a la jornada 15.

A més, la dissetena posició que ocupen actualment els il·licitans a la classificació els converteix de ple en un rival directe en la lluita per la salvació, estant a només 5 punts de distància respecte els granes.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here