L’extrem no entrava en els plans d’Enrique Martín però donada la seva juventut i projecció, el club no l’ha volgut vendre

Abeledo se’n va cedit al Deportivo B

El Nàstic ja ha fet oficial la primera sortida del mercat d’hivern i que, de ben segur, no serà l’última. Un dels jugadors que tenia tots els números de sortir de l’equip era Ignacio Abeledo. El jove extrem va arribar aquest estiu procedent del filial del Málaga i gairebé no ha comptat amb minuts per demostrar el seu joc.

Primer amb Gordillo i ara amb Enrique Martín, Abeledo pràcticament no ha anat ni convocat en la majoria d’enfrontaments. És per això que  la seva sortida era un secret a veus. Tot i això, el club no vol desprendre’s d’un jugador que sembla tenir una bona projecció i l’ha decidit cedir al Deportivo Fabril, el filial del Deportivo de la Coruña.

Abeledo marxa a Galícia fins al final d’aquesta temporada, per tant, aquest estiu tornarà a les files grana. El Deportivo Fabril milita al grup 1 de Segona Divisió B i ara mateix es troba immers en places de descens a Tercera Divisió.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here