L’1×1 del Nàstic-Córdoba

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 20 del campionat de la Liga 123.

Bernabé Barragán (9): Salvador. Les intervencions del porter del Nàstic van evitar que els visitants treiessin res de profit de la seva visita a Tarragona. La seva seguretat en accions puntuals fan que a hores d’ara sigui difícil veure’l fora de l’onze inicial.

Fali (7): Sorprenent. El seu magistral gol va agafar a tothom per sorpresa. En tasques defensives va mostrar-se contundent.

Salva Ferrer (8): Fi. A hores d’ara s’ha guanyat un lloc a la primera plantilla grana. Les seves conduccions de fora a dins i la seva seguretat a l’hora de tancar espais són claus en l’esquema d’Enrique Martín.

Mohammed Djetei (7): Ascendent. Un partit més el central camerunès va mostrar la seva millor cara. El sistema de quatre defensors l’afavoreix.

Abraham Minero (6): Correcte. Va entendre’s a la perfecció amb Javi Jiménez. Va aportar seguretat pel seu carril arribant a oferir-se en atac quan la situació ho requeria.

Ousseynou Thioune (8): Capital. Els més de cinc mil espectadors que es citaren al Nou Estadi van poder gaudir del debut del nou migcampista grana. Esforç, físic i criteri amb la pilota als peus va ser la seva carta de presentació. La seva presència sobre la gespa allibera als seus companys i permet que els homes de banda profunditzin més.

Imanol García (9): Omnipresent. Amb l’esquena garantitzada el migcampista navarrès pot trepitjar amb més insistència l’àrea rival.

Pipa (8): Incisiu. Gran debut del jugador cedit per l’Espanyol. Feia anys que Tarragona no veia a un carriler tan versàtil. Es retirà amb lleugeres molèsties.

Javi Jiménez (6): Impetuós. Va posar voluntat per agradar i ser útil però cal que aixequi el cap i sigui capaç de calmar-se. Es va retirar amb molèsties.

Manu Barreiro (5): Desafortunat. El gallec és un exemple d’entrega i compromís. Aquesta temporada no està tenint encert  de cara a porteria. Davant els andalusos va mostrar-se lent en transició ofensiva.

Luis Suárez (6): Ambigu. Tot i buidar-se sobre la gespa i ser capaç d’estirar als seus, va fallar diverses ocasions clares de gol que l’equip estigué a punt de lamentar.

Roger Brugué (5): Erràtic. Tot i sortir durant la segona meitat, el canterà ha perdut la fluïdesa exhibida durant el primer tram de campionat.

Pol Valentín (6): Treballador. El “23” grana va sortir amb ganes sobre la gespa del Nou Estadi. Va pressionar la sortida de pilota rival amb coherència. No xiularen un clar penal sobre ell. A punt estigué de marcar un gol que hauria donat tranquil·litat al Nàstic.

Ikechukwu Uche (7): Ressuscitat. Bon partit del nigerià que aquest cop va sortir amb ganes. Es va mostrar desafortunat de cara a porteria.

Enrique Martín (8): Feliç. Bon plantejament el que va dibuixar el tècnic grana. Els seus jugadors van entendre a la perfecció el que ell els hi demanava.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here