L'Albacete ja és segon i la part baixa de la classificació s'apreta

El Zaragoza ressucita, l’Extremadura segueix intractable i el Reus dona una lliçó de professionalitat

La jornada 20 de LaLiga1|2|3 obre un nou any a la Segona Divisió, deixant-nos la consolidació a la zona alta del Granada de Diego González i l’Albacete de Ramis, després que competidors directes com el Deportivo (que tornava a disputar el derbi gallec enfront el Lugo 3 anys després), el Málaga i l’Alcorcón no hagin aprofitat el duel entre andalusos i manxecs d’aquesta jornada.

A la zona baixa torna l’esperança en equips com el Nàstic després de guanyar un vital partit enfront el Córdoba, el Reus donant la sorpresa a La Rosaleda golejant el dia de Reis al Málaga i el Zaragoza encadenant la segona victòria consecutiva de l’era Víctor Fernández.

Granada 1-1 Albacete

La Liga1|2|3 ens regalava un partidàs entre el primer i el segon classificat per obrir el 2019 a l’estadi de Los Cármenes. L’equip de Diego González prendria la iniciativa avançant-se gràcies al gol de Fede Vico de penal al minut 28. Començat ja el segon temps, l’Albacete aconseguiria 15 minuts després posar l’igualada al marcador amb el gol del francès Jérémie Bela. Finalment, els visitants aconseguirien puntuar a un camp complicat com és el del Granada, posicionant-se segons per darrere dels andalusos, que segueix líder de la lliga.

Tenerife 2-1 Elche

El Tenerife tornaria a somriure 4 jornades després aconseguint els 3 punts a l’Heliodoro Rodríguez López enfront un rival directe com l’Elche. L’equip visitant es mostrà fluix i veuria com al minut 20 Malbasic obriria el marcador a favor dels insulars. A dos minuts del final del primer temps però, els il·licitans aconseguirien empatar el matx amb el gol de penal de Xavi Torres. Durant la segona meitat el Tenerife ho seguiria intentant fins que finalment Jorge Sáenz posava el segon gol dels blanc-i-blaus, que deixaria els 3 punts a l’illa i deixant tocat a l’Elche de Pacheta.

Extremadura 3-0 Alcorcón

L’efecte Rodri seguiria imparable una jornada més. En aquest cas enfront un Alcorcón en hores baixes i que va sofrir la potència ofensiva dels extremenys, caient golejats al Francisco de la Hera. Kike Márquez, Zarfino i el pitxitxi Enric Gallego s’encarregarien de posar els gols del partit, deixant als locals fora del descens i allunyant als madrilenys de la zona d’ascens directe.

Sporting 1-2 Zaragoza

L’Sporting patiria la primera derrota de l’era José Alberto a l’estadi del Molinón davant un Zaragoza que segueix en un ascens continu de la mà de Víctor Fernández. El partit però, començaria malament pels aragonesos amb el gol del serbi Djurdjevic, que obriria el marcador a favor de l’Sporting al minut 18. Malgrat el gol, el Zaragoza no es rendiria i durant els últims minuts del primer temps els gols d’Álex Muñoz i Guti farien arribar als visitants per davant al descans. Finalment el marcador no es mouria i el Zaragoza aconseguiria allunyar-se encara més de la zona baixa, assaltant així el complicat estadi dels roig-i-blancs.

Almería 2-0 Mallorca

El Mallorca de Vicente Moreno encaixaria una derrota dolorosa a l’estadi Juegos del Mediterráneo quallant un dels pitjors partits de l’era del valencià a l’equip balear. Els andalusos prendrien l’iniciativa del partit de principi a fi, aconseguint els tres punts gràcies als gols d’Álvaro Giménez i Juan Carlos, que permeten a l’Almería acostar-se a la zona de play-off d’ascens i que deixen al Mallorca a 4 punts de la mateixa zona.

Deportivo 0-0 Lugo

El Lugo aconseguiria un empat a l’estadi de Riazor en el derbi gallec de la Segona Divisió enfront un Deportivo que arribava després de caure golejat a Cádiz en el darrer partit del 2018. L’equip de Nacho González sortiria decidit a aconseguir els 3 punts davant la seva afició, però un Lugo sòlid i poc participatiu atac acabaria per deixar al Deportivo amb un punt que el deixa a 2 punts de l’ascens directe. El Lugo, per la seva part, segueix en zona de ningú.

Osasuna 2-1 Cádiz

L’Osasuna d’Arrasate seguiria intractable al Sadar. En aquest cas en detriment d’un Cádiz que començaria molt bé el partit obrint el marcador amb el gol d’Álex Fernández. Osasuna no es rendiria i els gols de Rubén Garcia i Roberto Torres donarien els 3 punts al conjunt navarrès i regalarien a la seva afició la cinquena posició a la taula, causant també la sortida dels andalusos de la mateixa zona (ara ocupen la setena posició).

Málaga 0-3 Reus

Professionalitat seria el millor títol per definir l’últim partit del dia de Reis a la Segona Divisió. El Reus, amb únicament 12 fitxes professionals, aconseguiria doblegar al Málaga de Muñiz amb un contundent 0-3, donant una lliçó de professionalitat per part de jugadors, entrenador i cos tècnic dels del Baix Camp. Amb aquest victòria, el Reus es posa a únicament 1 punt de la salvació. D’altra banda, el Málaga torna a desaprofitar una oportunitat per apropar-se a la zona d’ascens directe.

Numancia 2-3 Oviedo

L’Oviedo assaltaria l’estadi de Los Pajaritos enfront el Numancia d’Artiz López Garai en un partit boig on qualsevol equip hagués pogut aconseguir la victòria. El partit començava molt bé pels asturians, ja que al minut 3 Javi Hernández marcaria per posar el 0-1 al marcador arribant al descans guanyant. El millor del partit començaria a l’inici de la segona meitat, on es marcarien 3 gols en 3 minuts deixant el marcador amb empat a dos; dos gols del Numancia i un gol de l’Oviedo farien arribar el partit al minut 90, on Bolaño tornaria boja la grada visitant amb el gol de la victòria als últims instants. El Numancia queda tocat i s’allunya del play-off, mentre que l’Oviedo ja treu el cap a la zona alta de la taula.

Rayo Majadahonda 0-0 Las Palmas

El Rayo Majadahonda empataria enfront un Las Palmas que encara no ha aconseguit una victòria amb Paco Herrera a la banqueta. L’equip canari prendria la iniciativa del partit, tenint les oportunitats de gol més clares del partit però sense sort de cara a la porteria. El Rayo, per la seva part, no aconseguiria generar perill durant els 90 minuts de joc on, finalment, cap dels dos equips aconseguiria la victòria. Amb aquest empat els insulars porten ja 9 partits sense aconseguir un guanyar en lliga, allunyant-se cada cop més de la zona d’ascens i posicionant-se en terra de ningú. Els madrilenys, segueixen sense guanyar al Cerro del Espino i es situen novament en zona de descens.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...