Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Nou Estadi

El semàfor del Nàstic-Córdoba

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant el Córdoba, corresponent a la jornada 20 de Segona A.

Fali
Gran partit del valencià, que juntament amb Imanol ha estat el millor del partit. Implacable en defensa i agafant la responsabilitat en la falta del gol que a la fi ha estat el que li ha donat al Nàstic tres punts importantíssims que posen als granes de ple en la lluita per la salvació.

Fitxatges nous
Molt bé Thioune, repartint bé la pilota sense complicar-se la vida i estant molt sòlid en defensa, un gran encert. Pipa també ha estat bé però ha tingut l’oportunitat de sentenciar el partit en varies ocasions sense gaire encert. Al final ha acabat sent substituït per problemes físics.

Davantera nul·la
Alarmant falta de gol que té l’equip. Excepte alguna espurna de Luis Suárez, els altres davanters de l’equip són nuls de cara a porteria. Esperem que la direcció esportiva prengui nota durant aquest mercat d’hivern i reforci aquesta posició amb urgència.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here