El porter andalús va regalar la samarreta a un jove aficionat que es recupera de leucèmia

El gest més solidari de Bernabé Barragán amb un jove aficionat

El porter grana Bernabé Barragán va tenir aquest passat diumenge contra el Córdoba una actuació més que notable damunt la gespa del Nou Estadi, però també fora d’ella.

A falta de poques hores per acabar l’any 2018, un aficionat grana va penjar un missatge a les xarxes socials on demanava a Bernabé un vídeo de suport pel seu germà petit, també aficionat del conjunt grana i que actualment pateix leucèmia. El porter grana no va dubtar en respondre a la demanda a través de Twitter.

Foto: Twitter

El propi Arnau va publicar ahir a les xarxes socials una imatge en la que es pot veure al jove Daniel i Bernabé a la sortida del Nou Estadi. El porter format a les categories inferiors del Betis va regalar-li la samarreta del matx amb dedicatòria inclosa, en un enorme gest de solidaritat.

Instants després, el porter grana va respondre novament a través de les xarxes socials.

Foto: Twitter

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here