Es tracta d'un defensa central de 25 anys i propietat del Málaga

Mikel Villanueva, del Reus Deportiu, podria ser el següent en arribar

Segons apunta el Diari de Tarragona, el Nàstic i Mikel Villanueva estarien molt aprop d’arribar a un acord per a la incorporació del central veneçolà al conjunt grana.

La crisi institucional que viu el Reus Deportiu en els darrers mesos, amb impagaments i risc d’expulsió de la lliga, va propiciar que un total de cinc jugadors quedessin desvinculats del club del Baix Camp el passat 28 de desembre. Entre ells s’hi trobava Villanueva, que estava cedit pel Málaga.

De fet, aquest jugador de 25 anys i 1’92 d’alçada havia d’haver tornat a la Costa del Sol un cop rescindit el contracte amb els roig-i-negres, però el Málaga -club propietari del jugador fins al juny del 2020- li ha donat permís per quedar-se al Camp de Tarragona i negociar amb el Nàstic.

Després de debutar al futbol professional amb el Táchira de la Primera Divisió veneçolana la temporada 2012/13, Villanueva va alternar el filial del Málaga amb el Deportivo Lara, també del seu país d’origen.

A l’agost del 2017 va marxar cedit al Cádiz i la temporada següent va arribar al Reus Deportiu, on durant aquesta temporada ha disputat 12 partits i ha acumulat 992 minuts.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here