Melcior, Gaspar, Baltasar…i Llibert

Ara que s’acosta l’arribada dels Reis d’Orient seria el moment de demanar els regals que volem per aquest 2019. Jo personalment he fet una llista del que m’agradaria rebre a Can Nàstic, tot i que els tres mags dubto que hi puguin fer res ja que és feina del senyor Arnal Llibert.

Per començar un defensa central amb condicions. Més igual si és Fran Vélez o Carles Puyol, doncs no m’agrada jutjar un fitxatge fins que no ha jugat uns quants partits. Si volen recuperar al Vélez que ho facin, mentre rendeixi i posi més collons que els que tenim ara. Les actuacions de la defensa grana crec que ha estat el més trist que hem vist durant tot el 2018 i és la principal culpable d’on es troba l’equip. Errors clamorosos en gairebé cada partit. Errors de nen petit.

Un migcampista d’aquests que et fan màgia. Sembla molt però tampoc demano tant. Un David Rocha però amb una mica més de nivell, doncs ha quedat clar que a l’extremeny la Segona A se li queda una mica gran. Tejera era un jugador essencial a la medul·lar i la seva sortida del club ha deixat un buit preocupador en aquesta posició.

Finalment un davanter pur, golejador. Si pot ser que no estigui més a prop de la seva mort que del seu punt àlgid com a futbolista. És a dir, menor de 30 anys. Aquest, amb un Luis Suárez inspirat i un Barreiro lluitador poden fer molt de mal a les porteries rivals. Uche que se’n vagi a Benidorm amb l’Imserso.

Ah, i finalment, una dosi extra de ràbia, ganes, intensitat, honor, dignitat, amor propi i cap al club i afició i si pot ser una mica de sort, que mai va malament tampoc. De moment la única incorporació d’aquest mercat d’hivern ha estat ‘Pipa’, de l’Espanyol. Parlen bé d’ell i pot jugar tant de lateral com d’extrem, més ofensiu. Té bona pinta.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...