Melcior, Gaspar, Baltasar…i Llibert

Ara que s’acosta l’arribada dels Reis d’Orient seria el moment de demanar els regals que volem per aquest 2019. Jo personalment he fet una llista del que m’agradaria rebre a Can Nàstic, tot i que els tres mags dubto que hi puguin fer res ja que és feina del senyor Arnal Llibert.

Per començar un defensa central amb condicions. Més igual si és Fran Vélez o Carles Puyol, doncs no m’agrada jutjar un fitxatge fins que no ha jugat uns quants partits. Si volen recuperar al Vélez que ho facin, mentre rendeixi i posi més collons que els que tenim ara. Les actuacions de la defensa grana crec que ha estat el més trist que hem vist durant tot el 2018 i és la principal culpable d’on es troba l’equip. Errors clamorosos en gairebé cada partit. Errors de nen petit.

Un migcampista d’aquests que et fan màgia. Sembla molt però tampoc demano tant. Un David Rocha però amb una mica més de nivell, doncs ha quedat clar que a l’extremeny la Segona A se li queda una mica gran. Tejera era un jugador essencial a la medul·lar i la seva sortida del club ha deixat un buit preocupador en aquesta posició.

Finalment un davanter pur, golejador. Si pot ser que no estigui més a prop de la seva mort que del seu punt àlgid com a futbolista. És a dir, menor de 30 anys. Aquest, amb un Luis Suárez inspirat i un Barreiro lluitador poden fer molt de mal a les porteries rivals. Uche que se’n vagi a Benidorm amb l’Imserso.

Ah, i finalment, una dosi extra de ràbia, ganes, intensitat, honor, dignitat, amor propi i cap al club i afició i si pot ser una mica de sort, que mai va malament tampoc. De moment la única incorporació d’aquest mercat d’hivern ha estat ‘Pipa’, de l’Espanyol. Parlen bé d’ell i pot jugar tant de lateral com d’extrem, més ofensiu. Té bona pinta.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here