Les xarxes socials del club mostren un vídeo motivacional dirigit a l'afició

Esperit “Gladiator”: així escalfa el club l’ambient de cara al partit de diumenge

El Nàstic ha volgut motivar i animar als seus socis i aficionats de cara a l’important partit contra el Córdoba que aquest diumenge tindrà lloc al Nou Estadi.

Basant-se i mostrant alguns talls de la pel·lícula Gladiator, el club ha publicat un vídeo al seu compte oficial de Twitter en la que també hi apareixen jugadors com Bernabé, Imanol García o Salva Ferrer.

“Aquest diumenge no és un diumenge qualsevol”, “Tarragona té una cita al seu coliseu” o “Lluitar i mai desistir” són algunes de les frases que els integrants del primer equip dirigeixen a la seva afició, demanant suport i una bona assistència al Nou Estadi.

Foto: Twitter

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here