El tècnic grana veu als seus jugadors a un nivell molt més òptim que quan va arribar i confia en què estan capacitats per tirar endavant la situació

Enrique Martín: “Tenim un campionat de sis mesos i entenc que ara estem preparats”

Enrique Martín ha comparegut davant els mitjans de comunicació per analitzar el transcendental partit d’aquest diumenge contra el Córdoba on els grana es juguen enganxar-se a la salvació o quedar perillosament lluny. El tècnic ha parlat del mercat de fitxatges i ha deixat la porta oberta a una possible titularitat de Thiouné, que va arribar abans que s’obrís el període de fitxatges d’hivern.

L’aturada de Nadal: “A tots ens ha vingut bé desconnectar i realment els futbolistes han tornat bé en tots els controls. La veritat és que amb esperances noves, la gent animada i amb ganes de competir”.

La conversa d’Enrique amb els jugadors: “Bàsicament es vaig dir que comença un campionat nou i que el passat ja no importa. Tenim un campionat de sis mesos i entenc que ara estem preparats, així ho diuen els últims quatre partits on hem competit a un bon nivell. M’hagués agradat arribar abans a aquest nivell però l’important és que ja hi som”.

Pipa: “Té unes qualitats que ens poden ajudar a aconseguir objectius”.

Reptes i objectius: “L’únic que demano és salut perquè tenint-la pots competir i pots estar a l’alçada dels contraris. Si no en tens, per moltes ganes que tinguis no ho aconseguiràs. A partir d’aquí hem de treballar i afrontar amb alegria aquest trajecte perquè l’equip ha millorat molt i ara estem en època d’incorporacions i sortides, que m’ho prenc amb molta naturalitat, un no s’ha de trencar molt en aquest aspecte. El que caigui caurà sol, jo no tiraré a ningú. Mentre la gent entreni amb mi podrà jugar en qualsevol moment”.

Començar l’any amb un partit important: “Per a nosaltres tots seran importants però el més interessant és que estiguem al nivell que volem estar i com dic vam acabar l’any a un nivell normal i hem de seguir creixent i competint. Els jugadors no tenen res a veure amb els que ens vam trobar i encara tenen marge de millora”.

Les baixes: “Tete, Omar, Rocha veurem com està, Albentosa i Mejías, que està entrenant sol i poc a poc va millorant, igual que Ramiro. Els únics que estan en dubte són Rocha i Albentosa”.

Thiouné: “Entenc que està aquí i ho té tot en regla. Progressa més que adequadament i la veritat que li està posant molt d’interès i té bones coses i a ningú li hauria de sorprendre si juga diumenge”.

Jugadors amb fitxa del filial: “Seguim amb les històries, Salva, Victor, Brugui, Montero, Suárez, en aquest moment els que estan per davant són Victor, Salva i Luis i a partir d’aquí tenen que esperar i no em complicaré l’existència pensant en quants han de jugar. Les fitxes professionals les utilitzarem en gent que es pugui incorporar”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...