Fali és conscient que el partit de diumenge és molt important però no creu que sigui l’últim tren per la salvació

Fali: “Ningú està apartat, tots estem implicats per tirar la situació endavant”

Fali ha atès els mitjans de comunicació aquest matí, després de finalitzar l’entrenament d’avui, dijous. El migcampista grana sap que el partit de diumenge és molt important però no vol titllar-ho de final perquè creu que encara queden molts partits per disputar.

El valencià descarta que hi hagi algun jugador pensant en un altre equip, ja que “ningú sap qui no estarà”, tot i això admet que el període de fitxatges comporta molts moviments i tal com ha arribat Pipa, algú podria marxar.

La tornada a la feina: “L’equip està treballant bé, venim d’una setmana de festa i l’entrenador ens ha donat canya, com a tots als equips segurament, i molt concentrats de l’oportunitat que tenim el diumenge per a poder retallar tres punts a un rival directe per la lluita per la permanència i la veritat és que estem molt mentalitzats de cara al partit”.

La conversa d’Enrique amb els jugadors: “És molt positiu, et fa veure el futbol d’una manera que al final et convenç i al final doncs els jugadors estem convençuts d’això. Comencem de zero altre cop, és un any nou, queden molts partits i s’ha d’anar mirant al Córdoba que és un rival directe, una petita final per a nosaltres i la veritat és que si aconseguim els tres punts ens posem a un partit de sortir”.

Pipa: “Sempre que vingui un tio amb il·lusió i ganes sempre serà acceptat. Se’l veu implicat, bon noi, ahir va ser el seu primer dia. Tothom qui vingui a sumar serà benvingut i ara toca ajudar-lo el màxim possible per a que ell també ens ajudi a nosaltres”.

Afecta el període de fitxatges?: “No, al final aquí estem altre cop tots. Ningú vol estar pensant en un altre equip i tots estem intentant guanyar-nos un lloc a l’onze de diumenge”.

Algú sap que no seguirà?: “Aquí ningú sap qui no estarà. Ahir l’entrenador ens va comentar que estàvem tots junts, sabem que el període de fitxatges té molts moviments però ningú ha dit que algú estigui apartat. Tots estem implicats, tots podem tenir l’oportunitat el diumenge i no ha dit a ningú que no compti amb ell, Enrique no és així, al revés. Ell compta amb tots i nosaltres hem de demostrar a l’entrenador”.

Córdoba: “El capi ha parlat d’una final, jo estic d’acord amb ell, però també cal dir que encara falten molts partits. És veritat que és un rival directe, que si guanyem retallem tres punts però tampoc es hem de posar aquesta pressió perquè no és bo. Sabem que és un partit molt important i hem de treure’l amb la nostra afició. Com ja vaig dir la salvació passa per fer-nos forts a casa, amb la nostra afició. L’afició és molt important per a nosaltres i va quedar demostrat en els dos últims partits jugats a casa que van venir més de 8.000 persones, tots ho agraïm. Durant 90 minuts ha de ser el nostre jugadors número 12 i després, ja hi he dit moltes vegades, que ens xiulin, que diguin el que vulguin perquè al final és el seu criteri i ho respectem. Però durant 90 minuts que ens animin perquè quan ho fan, ens donen molt d’aire. És molt bonic veure un camp així.”

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...