El gallec creu que l'equip es troba davant de la primera final de la temporada contra el Córdoba

Manu Barreiro: “Per a nosaltres el partit del Córdoba és una final”

Manu Barreiro ha atès aquest dimecres al migdia als mitjans de comunicació a la zona mixta del Nou Estadi, un cop acabada la sessió d’entrenament matinal.

El davanter gallec ha explicat que el grup és conscient que hi haurà sortides i entrades durant el mercat d’hivern i considera una final el partit de diumenge al Nou Estadi davant el Córdoba.

Aturada nadalenca: “Ens feia falta desconnectar d’aquest any tant convuls. Tornem amb les piles carregades per afrontar amb ganes i il·lusió aquest mig any complicat”.

Dos partits contra rivals directes: “Per a nosaltres el partit del Córdoba és una final. No ens serveix una altra cosa que la victòria. Tenim un dèficit de molts punts i contra rivals directes més encara”.

Com es viu al vestidor el mercat d’hivern?: “Estem acostumats a la obertura del mercat. Surten companys i n’arriben de nous, són coses normals al futbol i amb els anys t’hi vas habituant. Quan les coses no van del tot bé és lògic que hi hagi més canvis del normal”.

Com veu als companys: “Hi ha gent que sap que sortirà i que està una mica més a expenses de veure com acaba la seva situació. Els que estem dins creiem en donar-li la volta a la situació a partir de diumenge, és la clau d’aquest any. Hem de començar l’any bé i agafar la confiança que poguem”.

Sortides i entrades, com abans millor?: “Sí. Pels companys que hagin de sortir i els que hagin d’arribar el millor per a ells és que això es resolgui quan abans. També pels que arriben, per agafar ràpid la dinàmica del grup i que ens aportin aire fresc”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here