Encara s’estan negociant petits detalls dels contractes

Tornada a la feina a l’espera de Pipa i Tano

Pipa i Tano són els darrers fitxatges grana que s’han anunciat extraoficialment i, de moment, encara no han arribat a Tarragona. En la primera sessió d’entrenament d’avui a l’annex del Nou Estadi encara no s’ha pogut veure cap dels dos jugadors que vestiran de grana aquesta temporada.

Tots dos jugadors estan esperant que es tanqui l’operació per poder estar a les ordres d’Enrique Martín i demostrar que poden donar guerra al futbol professional. Pipa arribarà en forma de cessió procedent de l’Espanyol, enguany ha passat a formar part del primer equip, després d’una gran temporada anterior que va culminar amb l’ascens del filial a Segona B, per tant, per al lateral dret serà l’oportunitat de demostrar al seu club que pot convertir-se en un gran jugador.

Per la seva banda, Tano arribarà fitxat pel Nàstic, tot i que encara no està clar si ho farà de manera gratuïta o amb un pagament simbòlic al Lleida, propietari del jugador. El central ja ha deixat clar que pot jugar al futbol professional, ja ho va fer amb Enrique Martín a Segona i a Primera Divisió, però a l’èlit del futbol professional va patir una greu lesió de genoll que l’ha forçat a jugar a Segona Divisió B. Ara, amb el Lleida, està tornant a ser el central imperial que era, de fet ho ha jugat tot amb el club de la Terra Ferma que no vol deixar marxar a cost zero un dels millors jugadors de la plantilla actual.

Per tant, caldrà esperar a com avancen les negociacions dels dos clubs per a fer oficial l’arribada dels dos jugadors tot i que és evident que acabaran a Can Nàstic més d’hora que tard.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here