Algun dia els Reis no ens portaran carbó

El pavelló estava atapeït de nens ben abrigats que inundaven de colors aquell espai. Era com un arc iris gegant tintat per les bufandes, guants, jaquetes i la resta de vestimenta d’aquells petits.
Es respirava ambient festiu; només calia mirar-los al rostre per veure felicitat i emoció en la seva mirada. El seu somriure també parlava. A l’ambient s’escoltava un xiuxiueig reflex dels nervis per l’espera. A la mà aquella carta, la dels desitjos; entregar-la podria fer-los realitat. Els pares acompanyants, cofois, esperaven també impacients l’arribada del missatger de la il·lusió.

S’escoltaren llavors alguns crits d’alegria: “Ja ha arribat! Ja ha arribat!”, entrava per la porta el missatger reial, aquell que entregaria la carta als Reis d’Orient. La seva vestimenta i els seu posat impressionava, fins i tot els més petits emmudien i en desconfiaven. Només el somriure que l’acompanyava evitava alguns plors. S’assegué, després d’un curt passeig, al tron que hi havia sobre l’escenari. Arribava l’hora de la desfilada dels més petits. Un a un anaren passant pel seu costat, entregaven la carta, petó, fotografia i un petit avançament de la nit de Reis, un globus inflat i un caramel, que farien més amena l’espera fins el dia màgic.

Quan tots hagueren entregat la missiva arribà l’hora de marxar. El missatger reial enfilà el camí de sortida aplaudit i acomiadat per la multitud, però s’aturà de sobte davant un nen que es trobava assegut, trist i sol, en un racó del pavelló. El nen aixecà la mà amb el sobre dels desitjos, fent gestos perquè el missatger s’aturés.

– Què et passa, nen?- preguntà el patge.
– Necessito entregar-te la meva carta amb un desig molt difícil d’aconseguir. Crec que ni els Reis seran capaços de fer-lo realitat, és per això que he dubtat de donar-la.
– La Màgia dels Reis és infinita. Diga’m el teu nom i dona’m el sobre, nen.
– Em dic Nàstic. Aquí tens la meva carta.
Al agafar la carta amb els seus dits el Patge somrigué; sense obrir-la, descobrí el missatge que amagava.
-És cert, és molt difícil el que demanes, però no impossible. La resposta serà als teus somnis. Amb aquestes paraules tant inquietants abandonà definitivament l’indret deixant a Nàstic pensatiu.

Unes hores més tard arribà l’hora de donar la bona nit als seus pares i Nàstic marxà a dormir. Els somnis començaren. Jugadors vestits de grana jugaven un partit de futbol, no tenien cara, no tenien dorsal, però si un gran escut amb la bandera de Tarragona a sobre el seu cor. El joc era un desastre, els grana perdien estrepitosament a falta de 5 minuts per acabar el matx, moment en que alguna cosa màgicament canvià. A la samarreta dels 11 jugadors grana començaren a fer-se visibles el que semblaven els dorsals, però no ho eren!

Aparegueren unes lletres, una per cadascuna de les onze samarretes, on s’hi podia llegir “Fins al final”. De sobte l’afició començà a animar i cridar com mai, esperonada pel missatge i moguda per l’esperança i l’amor a uns colors, remuntant i guanyant finalment aquell partit. Així va ser com Nàstic, aquella nit, començà a entendre que la salvació podia deixar de ser un somni per convertir-se en realitat si tothom animava i creia en l’objectiu Fins al Final.

Bona nit de Reis, demaneu allò que anheleu, algun dia els Reis no ens portaran carbó. Us ho diu un boig pel Nàstic.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...