Quan anar al mercat és l’únic que ens pot salvar

Som un desastre. Ho hem d’assumir. La planificació esportiva ha deixat un cop més al Club Gimnàstic contra les cordes. El pla elaborat per Arnal Llibert ha provocat que el club es trobi en una situació més que desesperada quan no portem ni la meitat del campionat.

Els fitxatges no han rendit o ni tan sols han tingut oportunitat de demostrar la seva vàlua. Fins a dotze futbolistes han aterrat aquesta temporada al vestuari de la Budallera. Només quatre d’ells semblen haver funcionat més o menys en el dibuix tàctic de la plantilla. Dibuix que varia cada quatre mesos quan la directiva, capritxosa de per si, destitueix al tècnic per no haver de reconèixer que ells i només ells són els culpables de la situació esportiva del club. Això si, serem el club més sanejat de la Segona B.

Reprenem el tema de la plantilla. Luis Suárez, Isaac Becerra, Raul Albentosa i Imanol García són els únics que en major o menor mesura han donat la talla en aquestes dinou jornades de campionat.

L’equip està completament descompensat. La defensa fa aigües quan té un adversari que fa ballar. La poc o nul·la seguretat que generen jugadors com Liassine Cadamuro o  Mohammed Djetei fa que es desestabilitzi l’ecosistema de l’equip.

El migcampistes, mancats d’imaginació o capacitat per donar pausa o saber estar amb l’esfèrica es fan un fart (de tant en tant) de córrer darrera de la mateixa. Només Viti, Javi Márquez o el perenne lesionat Ramiro Guerra semblen adequats per aquesta noble causa. Val a dir que Enrique Martín va per feina i minimitza la tasca de la zona medul·lar del camp. Si és així necessitem futbolistes que dominin la segona jugada com ningú. Tenim a un autèntic expert en el joc directe com és Manu Barreiro. Aprofitem els recursos existents ja a la plantilla.

Menció a banda es mereixen els casos d’Ivan López, Sebas Coris o el mencionat Ramiro Guerra. Tots tres s’han aficionat a l’exquisitesa oferta pels serveis mèdics del club i semblen haver trobat un lloc ideal ocupant una plaça a l’infermeria. La mania o afinitat per incorporar esportistes amb propensió a lesionar-se és quelcom més que preocupant.

No seguiré enumerant les carències del Nàstic ja crec que són de coneixement popular i són a l’abast de tothom. Només demano que la parròquia grana faci l’esforç de teclejar a l’ordinador el nom de l’entitat i mirar quants futbolistes i entrenadors han passat pel club aquestes quatre darreres campanyes. Mirin ara els resultats obtinguts. De conclusions cadascun que n’extregui les que cregui convenients.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...