Extremadura, Córdoba, Reus Deportiu i Nàstic segueixen en zona de descens

L’Albacete olora la Primera, el Córdoba i el Zaragoza somien i el Reus s’enfonsa

La Segona Divisió posa fi a l’any 2018 amb la disputa de la 19ª jornada de lliga, on l’Albacete aconsegueix assaltar la zona alta de la classificació, col·locant-se segon classificat i regalant-nos el dia 4 de gener un duel d’ascens directe amb el líder Granada a Los Carmenes.

D’altra banda, a la zona baixa el Córdoba somia en sortir de la zona vermella juntament amb el Zaragoza, mentre que Nàstic i Reus segueixen enfonsant-se.

Tenerife 1-1 Granada

El Granada de Diego González aconseguiria puntuar a les Illes Canàries davant d’un Tenerife que arribava al matx després d’empatar in-extremis enfront Las Palmas. L’equip d’Oltra, per altra banda, no aconseguiria sumar els tres punts, situant-se així a la zona baixa de la classificació, just al contrari que els andalusos, que segueixen líders.

Lugo 0-0 Sporting

Lugo i Sporting empatarien sense gols a l’Anxo Carro en un partit disputat entre gallecs i asturians on qualsevol podria haver guanyat. Per part dels gallecs, l’empat els serveix per seguir a la zona tranquil·la, estant més a prop del descens que les posicions altes. El punt ajuda als asturians a seguir somiant amb les posicions de play-off d’ascens.

Oviedo 0-0 Málaga

El Málaga aconsegueix un punt valuós al Carlos Tartiere en un partit on les defenses d’ambdós equips van tenir molt de protagonisme evitant la victòria de qualsevol equip. El Málaga de Muñiz, després de l’empat, es manté a la zona de play-off d’ascens, al contrari que l’Oviedo, que al no aconseguir la victòria s’allunya encara més del somni de l’ascens.

Zaragoza 2-1 Extremadura

Víctor Fernández torna el somriure a la ciutat de Zaragoza després de guanyar a un Extremadura que va plantar cara fins l’últim minut. Els aragonesos van haver de remuntar el partit després del gol dels d’Almedralejo al minut 37, gràcies als gols de Pombo i Papunashvili a la segona meitat i que donen aire a l’equip del lleó, sortint de la zona de descens.

Elche 2-2 Almería

Trepidant partit el que es va veure al Martínez Valero en el duel que enfrontava a l’Elche i a l’Almería, el qual va començar ben aviat amb gol il·licità al minut 3 obra de Javi Flores. A la segona meitat, però, l’Almería aconseguiria avançar-se al marcador amb els gols d’Álvaro Giménez i Juan Carlos Real, però Xavi Torres al 73 marcaria el gol de l’empat que serveix als valencians per a allunyar-se de la zona de descens i als andalusos per apropar-se al play-off d’ascens.

Córdoba 4-1 Las Palmas

Curro Torres faria retornar abans de les vacances nadalenques l’alegria a Córdoba golejant a una dèbil Las Palmas, que arribava després d’un dur empat enfront el Tenerife al derbi canari. Tot i això, la festa “califa” no arribaria fins al minut 65, quan Piovaccari marcaria per desfer l’empat que havia causat Rubén Castro al minut 56 amb l’1-1. Després del 2-1, Andrés Martín marcaria el tercer i Piovaccari s’ocuparia de fer el quart marcant el seu doblet particular i fent somiar a tota Córdoba amb la salvació.

Cádiz 3-0 Deportivo

L’equip de Cervera aconseguiria frenar la ratxa de triomfs del Deportivo amb un contundent 3-0 al Ramón de Carranza. Els gols de Lekic, Manu Vallejo i Carrilo permeten al Cádiz col·locar-se durant les vacances en zona de play-off, retornant l’alegria a tota la ciutat andalusa després de perdre la setmana passada el derbi enfront el Málaga a La Rosaleda. D’altra banda, el Deportivo després de la derrota perd la segona posició i cau a la quarta, estant a només 2 punts de l’ascens directe.

Reus 0-1 Osasuna

El Reus arribava al duel després d’una nova setmana plena d’incertesa i amb sortides com la del jugador Tito Ortiz. L’Osasuna d’Arrasate s’encarregaria d’augmentar els problemes després d’aconseguir el triomf al Municipal gràcies al gol de Juan Villar, deixant molt tocat al Reus en zona de descens. Gràcies a la victòria, els navarresos empaten amb el Cádiz (6ens) a 32 punts però estant fora del play-off d’ascens (7ens).

Albacete 1-0 Rayo Majadahonda

L’Albacete de Ramis posaria a tot el Carlos Belmonte dempeus gràcies al golàs al minut 87 de Rey Manaj, que donaria la victòria als manxecs i que permet a l’Albacete col·locar-se segon classificat i en zona d’ascens directe a la Primera Divisió. D’altra banda, els madrilenys després d’aquesta derrota s’acosten a la zona de descens abans de les vacances.

Alcorcón 1-1 Numancia

Alcorcón i Numancia empatarien sota la boira a Santo Domingo en un partit on el factor climatològic afectaria el joc d’ambdós equips. L’equip de Parralo s’avançaria a l’últim minut de la primera part gràcies al gol de David Fernández, però al minut 73 Jordi Sánchez s’encarregaria d’empatar el partit i permetre acostar als d’Aritz López Garai a la zona alta de la classificació. Els madrilenys, per contra, sumarien el quart partit seguit sense guanyar, fet que els fa allunyar-se de la zona d’ascens directe per posicionar-se a la cinquena plaça.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...