S'està convertint en una imatge habitual veure al jugador gironí retirar-se abans d'hora

Sebas Coris va tornar a lesionar-se després de jugar 25 minuts

Les lesions musculars estan sent la bèstia negra de Sebas Coris en la present campanya. I és que el de Tossa de Mar va tornar a ressentir-se en el darrer partit de lliga contra el Mallorca d’unes molèsties que arrossegava des de feia dies.

No és el primer cop, ni el segon, que el de la Selva abandona el camp abans d’hora enguany. Fa menys d’un mes, davant l’Almería al Nou Estadi, l’extrem dret va ressentir-se d’una estrebada a la cama i va ser substituït al minut 69. Una situació similar a la que ja va patir en la visita del Zaragoza també a Tarragona.

A Mallorca es va produïr un nou capítol d’aquesta sèrie. Coris va entrar al descans en substitució de Luis Suárez, qui també va ressentir-se de molèsties. La mala sort va provocar que el gironí hagués de ser substituït al minut 70 de partit per Pol Valentín, en una imatge que per desgràcia ja s’està fent habitual aquesta temporada.

El tècnic grana Enrique Martín es va mostrar enfadat amb aquesta situació a la sala de premsa, un cop acabat el partit: “M’he enfadat perquè tenia alguna molèstia i l’hem hagut de canviar. Podríem haver evitat la història i haver evitat un canvi”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here