Quan els somnis es fan realitat

L’altre dia us parlava dels meus somnis de nits d’hivern. Doncs quina casualitat que tot just 48 hores després de presentar-vos les meves intimitats oníriques aquestes es van fer realitat. Si familia, el Nàstic de Tarragona va tornar a guanyar.

Què vau sentir quan l’àrbitre va xiular el final? A mi em costa molt descriure les emocions d’aquell moment. És a dir, l’alegria de tornar a sumar tres punts després de tant de temps és gairebé indescriptible, però contraposada a pensar que encara estem a quatre punts de sortir del descens i que ens queda un camí molt llarg i complicat per salvar-nos em va submergir en un mar de dubtes. Una alegria a mitges.

De totes maneres, és un pas. Estariem pitjor si no haguéssim guanyat a Almendralejo per tant ja és motiu de celebració. El problema es que avui tornem a tindre un partit bastant complicat. El retrobament amb Vicente Moreno i companyia. El Mallorca està fent una molt bona temporada i es troba en la vuitena posició, tot i que porta dos partits seguits perdent. Serà complicat puntuar a Son Moix, però si poguéssim treure un empat i la setmana que ve guanyéssim a casa davant un rival directe com és el Còrdova, les coses es podrien posar més de cara del que pensavem fa uns dies.

D’altra banda, si una cosa he après durant els vint-i-un anys que porto sent soci del Nàstic és que si comences a fer suposicions després passa tot el contrari. Com quan guanyem dos partits seguits a principi de temporada i ja ens veiem pujant a primera per ascens directe. Hem de ser conscients de la complicada situació en què ens trobem. Seguim molt lluny de la salvació, però no tant com si haguéssim perdut davant l’Extremadura.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...

Mikel Villanueva serà baixa contra el Málaga per acumulació de grogues i convocatòria internacional

Enrique Martín no podrà comptar amb el central Mikel Villanueva pel proper partit d'aquest diumenge al Nou Estadi davant el Málaga. El defensa veneçolà va...

Enrique Martín: “Ens estem jugant la vida i cal defensar amb una intensitat fora del normal”

El tècnic grana Enrique Martín va atendre als mitjans de comunicació en roda de premsa al Nuevo Carlos Tartiere un cop acabat el matx...

“Menys palmeros i més mocadors”: les reaccions dels aficionats després de la derrota contra l’Oviedo

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit després de la derrota davant l'Albacete. A continuació recollim alguns dels tuits més destacats un...