Anàlisi dels millors i els pitjors del partit a Son Moix

El semàfor del Mallorca-Nàstic

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a l’estadi de Son Moix davant el Mallorca, corresponent a la jornada 19 de Segona A.

Mercat d’hivern
Ha arribat el que tothom desitjava; acabar l’any i que començi el ball de jugadors. Esperem que hi hagi una bona sacsejada a l’equip. Han de marxar molts jugadors i, sobretot, encertar amb els fitxatges. I és que tal i com diu Enrique Martín “ens donin dues o tres marxes més”. En cas que no sigui així ja entenem tots què passarà.

Millora de joc
El joc de l’equip ha fet un pas endavant malgrat no ser el que tothom espera. Avui a Son Moix la bona línia que es va mostrar davant Granada i Extemadura ha seguit igual, però les errades de sempre ens penalitzen molt i seguim perdent.

Pas enrere
Després de que la setmana passada una victòria donés esperançes a tots de poder acabar l’any amb un millor sabor de boca, una nova derrota deixa a l’equip en la darrera posició, a l’espera que es juguin la resta de partits. Toca resar perque la salvació quedi el menys lluny possible.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here