El tècnic es mostra optimista de cara al desplaçament dels granes a les Balears

Enrique Martín: “Ens ha costat més del compte posar l’equip a to”

Enrique Martín ha analitzat el partit de demà contra el Mallorca a les nou de la nit. El tècnic no creu que el passat grana de molts jugadors del Mallorca influeixi en el partit i també ha parlat del nou fitxatge de qui ha assegurat que se li veuen coses interessants però li “costarà” agafar el ritme.

L’objectiu incomplert: “Al final hem de plantejar-nos objectius a distància curta. Vam dir d’arribar i intentar estar fora de les quatre posicions. Estem lluitant, no sortirem ara però també vam dir que ens quedaven dos partits més al sarró per acabar la segona volta. Aquell objectiu era lògic posar-lo per il·lusionar-los, potser ens ha costat més del compte posar l’equip a to però no tinc cap ansietat per sortir d’allà baix al gener o febrer. Tinc la il·lusió de sortir al maig, sortir ara per sortir no. Quan sortim d’allà ha de ser per no tornar i mentrestant tot aquest trajecte ens està donant una consistència mental molt alta que altres equips no la tenen perquè estan ara mateix en situacions més còmodes però saben que es molt llarg, i el que tingui més resistència ho aconseguirà i crec que patir cada cap de setmana ens farà pensar d’on venim, com ha costat per no tornar-hi. No hi ha pressa, sense pressa però sense pausa”.

Com està l’equip després de la primera victòria a domicili: “El veig content, però ja porten temps en una dinàmica diferent i l’únic que sabíem és que treballant d’aquesta manera tenim més possibilitats d’aconseguir quelcom positiu i evidentment quan ganyes l’estat anímic sempre és més alegre però l’equip ha treballat amb la mateixa intensitat”.

El partit contra el Mallorca: “Com tots els partits de Segona, igualat, complicat, però nosaltres ens hem marcat el camí per on hem d’anar i a partir d’aquí poden passar coses com diumenge passat. Aquest és el nostre camí, fer les coses i jugar amb la intensitat que ho venim fer el dia d’Almería, Granada i Extremadura. A partir d’aquí no sempre guanyaràs però sempre estaràs més a prop de fer-ho. Cada jornada et trobes amb diferents circumstàncies, el més important és com estem nosaltres i el màxim respecte que cal tenir pels contraris. Està fent una gran temporada, té molta intensitat, crec que és l’equip que més treballa i més córrer, a banda de la qualitat que té. Però el que tè la segona és això, que pots guanyar en qualsevol camp”.

L’onze: “No en tinc ni idea. Fins demà a les nou de la nit no ho sabré. Veuré si jugarem de tres, de quatre o de cinc, però, evidentment, no crec que hi hagi gaire variacions”.

Exjugadors granes a Mallorca: “Crec que el món professional et va portant a diferents llocs i el que un vol és guanyar cada cap de setmana. Molts han passat aquí una etapa preciosa però la vida continua i és el mateix que quan nosaltres anem a Pamplona, si puc guanyar pues clar que voldré guanyar i sempre seré d’Osasuna. Crec que hi ha hagut una etapa al Nàstic que han passat moments molt agradables i tindran molta estima cap a Tarragona però això no els farà tenir més ganes per guanyar el partit”.

El nou fitxatge: “L’he vist entrenar i res més. No puc fer cap judici de valor. S’haurà d’anar adaptant als nostres entrenaments, al nostre futbol i a partir d’aquí veurem. Aquí pot venir gent però hi ha una cosa molt important que potser des de fora no es comprèn. El que vingui no té més dret a jugar que els que estan. La plantilla va creixent i, per tant, la gent que vingui serà titular perquè sí. Cada vegada que ve un jugador evidentment un està a sobre i la gent que l’ha vist més entén que és un jugador que pot ser important al Nàstic i veurem. En aquesta zona necessitem gent i després ja veurem si venen més o no. Se li veuen coses interessants però el més important és que agafi el ritme i jo crec que això li costarà”.

Mercat d’hivern: “L’únic que penso és en el partit de demà, a partir d’aquí hi ha una plantilla i cada dia treballen, tu comptes amb els que entens que has de cmptar cada cap de setmana i en l’únic que penso és en el partit de Mallorca, en descansar una setmana fora de la competició, en estar amb la meva família i viure aquests dies amb el cap alliberat”.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

El Nàstic és l’equip que menys possessió de pilota té en el que va de lliga

Els problemes del conjunt tarragoní per mantenir el control dels partits són evidents. Segons informa la compta Vintage Stats de Twitter, l'equip d'Enrique Martín és...

Isaac Becerra, convocat amb la selecció catalana pel partit de dilluns a Montilivi

La selecció catalana tindrà un jugador grana en el partit que enfrontarà aquest proper dilluns contra Venezuela a l'estadi de Montilivi (21h). Es tracta d'Isaac...

El Málaga arribarà a Tarragona amb tres baixes importants

El Málaga de Juan Ramón López Muñiz visitarà aquest proper diumenge (16h) el Nou Estadi per enfrontar-se al Nàstic. El conjunt andalús, cinquè classificat amb...

Linares s’estrena a La Romareda, l’Osasuna camina directe cap a Primera i el Mallorca entra al play-off

Tancada la jornada 30 de LaLiga1|2|3 trobem que tant Granada com Osasuna es consoliden una jornada més a la zona d'ascens directe, perseguits per...

La permanència es torna a allunyar a 8 punts a falta de 12 partits per acabar la lliga

El Nàstic tancarà la jornada 30 de Segona Divisió un punt més lluny respecte la salvació del que la va començar. Els granes, que van...