L'ex jugador anglès va anunciar aquesta setmana que pateix un càncer sense cura

El missatge de suport d’Enrique Martín a Michael Robinson

El tècnic grana Enrique Martín ha volgut transmetre aquest dijous un missatge de suport a Michael Robinson, ex futbolista i presentador de televisió d’una gran popularitat a Espanya i que aquesta setmana va anunciar als micròfons de la Cadena SER que pateix un càncer amb metàstasi en estat avançat.

El que va ser company d’equip de Robinson a l’Osasuna entre el 1986 i 1988 ha remarcat, en aquest missatge publicat a les xarxes socials del club, que Robinson és una persona molt positiva.

“Recordes allò de on volies la pilota, si al primer o al segon pal? A tu t’és igual per quin cantó et vingui, perquè remataràs bé i aquesta història acabarà feliçment”. “Una abraçada del teu amic Enrique des de Tarragona”, sentenciava el tècnic grana.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here